Curte ingrijita cu motocositoare

Gospodarii se straduiesc mereu sa aiba o curte impecabila, fara buruieni si maturata fiindca este cartea de vizita a familiei care locuieste in acel loc.

Dincolo de acest aspect deosebit de important, iarba mare poate ascunde o serie de pericole: serpi, capuse, cioburi, care ii ranesc pe cei care se deplaseaza in acest spatiu. Imi amintesc cum bunica taia iarba cu secera, incat facea batai in palma, fiindca daca ar fi incercat bunicul cu coasa, ar fi stricat-o printre pietre si obiectele din curte. Daca ar mai trai acum bunicii, cu siguranta ca ar face economii, ar face orice sa-si cumpere o motocositoare, fiindca la cat este de usoara si de functionala, poate fi folosita si de catre persoanele in varsta.
Cumparati motocositoare sa aveti curti ingijite! Magazinul Micul-gospodar.ro le livreaza la domiciliu insotite de: disc cu 2 lame, disc cu 3 lame, ham, bidon de amestec si chei. Cu ajutorul ei se coseste gazonul, buruienile, dar si arbustii.
motocositoare-benzina-ruseasca-ural-5-cai-bk-bonus-330x330
Primavara si vara cererea de motocositoare este in crestere, de aceea gospodarii trebuie sa aplice principiul :”Vara sanie si iarna motocositoare”, mai ales ca acum sunt la reducere aceste produse indispensabile gospodarilor. Motocoasa pe Benzina Ruseasca Ural BK-3650, 5 CP costa numai 419 lei, fiindca ne aflam in plina iarna, durabilitatea ei fiind proverbiala. Inainte acesta costa 620 de lei, iar primavara-vara se  estimeaza cresterea pretului.

In plus, ce fel de gospodar esti, daca astepti sa vina altul sa-ti taie iarba din curte si pruni si salcami plini de ace au impanzit curtea? Fa un calcul! Iarba trebuie taiata de cel putin 5-6 ori, iar cat platesti pe cineva, mai bine cumperi o motocositoare si o folosesti cand ai nevoie.

Motocoasa pe Benzina Ruseasca Ural BK-3650 are peste 20 de opinii favorabile de la cumparatorii si utilizatorii sai, deci nu mai sta pe ganduri!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *