Echipamentul perfect pentru un salon de infrumusetare

Daca detii un salon de infrumusetare sau te-ai gandit sa iti deschizi unul, este bine sa te documentezi inainte de tot ce ai nevoie pentru acesta. Evident trebuie sa incepi cu aparatura si echipamente de calitate pentru manichiura, coafor, lupa cosmetica, echipamente pentru manichiura si multe altele, depinde de serviciile salonului. Ei bine astazi vorbim despre echipamentele complete de care ai nevoie intr-un salon pentru servicii de calitate.

1

Lupa cosmetica

O lupa cosmetica profesionala este absolut necesara atunci cand desfasori activitati precum pensat, tatuat, realizarea unghiilor false, aplicarea diverselor decoratiuni, tratamente faciale, etc. Nu este doar potrivita pentru partea cosmetica este perfecta si pentru realizarea tatuajelor. La Trendis gasesti o gama intreaga de lupe cosmetice: cu picior si lampa LED, lampa de birou cu lupa cosmetica, lupa cosmetica mobila cu lampa neon, etc.

Este foarte important ca intr-un salon sa fie o lupa cosmetica, in special la activitati care presupun multa atentie si grija cum ar fi pensatul sau realizarea tatuajelor, ele trebuie sa iasa perfect asa ca  trebuie sa ai o lumina extrem de buna pentru a permite vizualizarea pielii.

Lupa cosmetica asigura o marire a imaginii dar ofera si o lumina pentru a ajuta esteticianul sa detecteze imperfectiunile minuscule atunci cand analizeaza pielea. Utilizarea acestei lupe cosmetice asigura clientului de faptul ca pielea sa este examinata temeinic si, prin urmare, va primi tratamentul potrivit pentru starea pielii. Lampa este utila in special in cazul extragerii punctelor negre, dar si a curatarii tenului.

Lupa cosmetica este utilizata si pentru lumina pe care o furnizeaza atunci cand lentila de marire nu este utilizata.

Manichiura

Daca ai parte si de manichiura in salon, atunci cu siguranta ai nevoie de echipamente profesionale pentru realizarea unghiilor, cu gel sau fara: ventilator, uscator oja, etc.

Coafor

Aici probabil vei avea nevoie de cele mai multe echipamente, pornind de la scaunul potrivit pentru clientela pana la o variatate de ustensile pentru realizarea diferitelor coafuri: uscator de par, placa de par, ondulator, perii, casca pentru coafor, etc.

Nu uita ca pentru a oferi servicii de calitate ai nevoie de echipamente pe masura acestora; echipamente profesionale care nu numai ca isi vor face treaba perfect dar le vei avea pentru ani buni de zile. La Trendis gasesti o gama variata de echipamente pentru saloane si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *