O nunta magica cu Lorenzo-Cristian

Nunta, unul dintre cele mai importante momente din viata celor doua persoane, care urmeaza sa isi impleteasca destinele pentru tot restul vietii si sa isi jure iubire si credinta in fata altarului. Data in care va avea loc nunta este gandita cu mult timp inainte, un an, doi iar in tot acest timp sunt realizate diversele pregatiri, unele dintre acestea necesitand mult timp sau pur si simplu trebuie facute inaintea unui anumit timp limita. De exemplu cautarea unei formatii muzicale sau a unui artist, a unui fotograf si a unui local potrivit.

Orice cuplu vrea ca nunta lor sa fie cat mai frumoasa si memorabila, sa isi aminteasca de acele momente cu placere si peste multi, multi ani. In acest sens este nevoie de o atmosfera foarte eleganta si stabilirea unui program de divertisment care sa-i surprinda pe invitati. Cu toate ca din ce in ce mai multe persoane adopda metode moderne de planificare si derulare a unei nunti, anumite aspecte traditionale sunt pastrate. Incarcarea programului cu momente unice tine de imaginatia mirilor si a familiilor acestora, care ar putea pregati anumite surprize pentru programul respectiv.
lorenzo-cristian-magician-nunta-5
Pentru cei care sunt in cautare de idei originale, moderne si foarte amuzante, magicianul Lorenzo-Cristian le ofera un nou trend: Magicianul la nunta. Probabil ca multe persoane, care au fost la ceva nunti au vazut ce se poate intampla in cadrul programului si cu ce idei vin mirii: fotografi, numere de stand-up, artisti speciali si multe altele. Insa un numar de magie in cadrul unei nunti este o idee cu adevarat potrivita pentru un astfel de eveniment, Lorenzo-Cristian oferind un program artistic de exceptie, potrivit pentru orice nunta: intrarea mirilor in scena, numere cu porumbei, iluzii sau numere la care pot lua parte invitatii. Experienta si priceperea acestui magician pentru nunta cu siguranta ca va fi pe placul oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *