PlayStation participă la Bucharest Gaming Week

Între 27 și 28 ianuarie, pasionații de gaming pot experimenta la standul PlayStation jocurile din platforma PlayLink – That’s You! și Knowledge is Power, Gran Turismo Sport și VR Worlds

București, 23 ianuarie 2018: Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) anunță participarea la prima ediție a Bucharest Gaming Week, care va avea loc între 27 și 28 ianuarie în pavilioanele C4 și C5 din cadrul complexului expozițional Romexpo. Jucătorii pot experimenta la standul PlayStation titlurile VR Worlds, Gran Turismo Sport, precum și două dintre jocurile PlayLink, That’s You! și Knowledge is Power, totul pe o suprafață de 110 m2.

Pasionații de curse vor avea parte de o experiență incitantă pe pistele din Gran Turismo Sport cu ajutorul sistemului PlayStation VR, misiunea principală fiind aceea de a obține cel mai bun timp. În plus, vizitatorii pot experimenta momente de suspans în VR Worlds: aceștia vor pătrunde în universul alternativ al luptelor spațiale, pot confrunta marele rechin alb în adâncurile oceanelor sau se pot alătura gangsterilor londonezi în misiuni ilicite.

Cei care sunt în căutarea unor titluri casual, ideale pentru următoarea petrecere, pot testa două dintre jocurile PlayLink, That’s You! și Knowledge is Power. Acestea pot fi jucate împreună cu până la 5 prieteni fără a mai avea nevoie de controller-e suplimentare, totul prin intermediul propriului smartphone, folosind aplicațiile puse la dispoziție de Sony PlayStation.

Despre Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul și gama de produse și servicii PlayStation® în cele 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional pentru Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation® include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

Mențiuni juridice

PlayStation și logoul SIE Diamond sunt mărci înregistrate Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *