Prisync ajuta retailerii online sa fie competitivi urmarind preturile la mii de produse online

Prezentare video Prisync:

Orice antreprenor care detine un magazin online stie cat este de important sa compare preturile cu ale concurentei, iar aici de mare ajutor sunt serviciile oferite de start-up-ul Prisync, din Turcia, care are deja clienti in Romania  si lucreaza cu companii din 40 de tari, Prisync luandu-si angajamentul de a inova si a adauga mereu noi facilitati la platforma software existenta, in functie de feed-back si cerintele primite de la clienti.

Compania a fost infiintata de  Burc Tanir, Samet Atdag si Neslihan Saygili si este o platforma online de urmarire a preturilor, care ajuta magazinele online si firmele care activeaza in sectorul de e-commerce sa monitorizeze cu usurinta pretul a mii de produse de la firmele concurente pentru a reajusta apoi pretul la produsele vandute pe platformele proprii si a obtine profit. Ideea a luat nastere dupa ce acestia au observat ca multe firme petrec foarte mult timp si resurse observand variatiile de preturi si vanzari ale companiilor lor si ale celor concurente.

Oportunitatea investitiei in e-commerce este la un nivel foarte ridicat, vanzarile totale online au avut o valoare de peste 1.5 trillioane $ anul trecut, de aceea, cu peste  400 de  clienti din 40 de tari si cu nume mari in portofoliu precum Cisco, Bauhaus, Schneider Electric si o crestere excelenta a numarului de clienti de la an la an in perioada 2015-2017(70-160-394),  Prisync  urmareste sa ofere sistemul de urmarire al preturilor atat numelor mari din industrie cat si afacerilor mici si medii oferind servicii la preturi accesibile si urmarind extinderea pe noi sectoare din piata, numai in ultimele saptamani compania a semnat contracte cu 10 clienti noi si are o cerere din ce in ce mai mare pe piata.

Conform fondatorului Burc Tanir, punctele forte ale Prisync sunt accesul API si integrarea facila cu orice tip de magazin online, impreuna cu servicii excelente de tip customer service.

Pentru a va explica mai bine si mai detaliat cum functioneaza acest serviciu, am decis sa imi fac un cont Trial pe site-ul Prisync. Procesul de alegere a produselor dorite si a parametrilor este extrem de usor iar informatiile primite sunt exacte. Alegerea produselor dorite se face prin adaugarea unui link care sa duca la acele produse iar programul Prisync va face restul. Putem invata cum sa folosim acest sistem fie printr-un tutorial video, fie luand legatura cu un agent care ne va ghida in crearea unui cont potrivit pentru afacerea noastra.

La fel de usoara este si vizualizarea informatiilor dorite. Putem face acest lucru direct de pe site-ul Prisync sau prin intermediul e-mail-ului, primind notificari de fiecare daca cand apar schimbari in preturile si ofertele concurentei sau in stocurile de produse.

Platforma are deja un parteneriat cu Shopify si a lansat o aplicatie care ofera o integrare facila utilizatorilor Shopify, in concordanta cu scopul companiei de a forma parteneriate cu retailerii din ecommerce pentru a automatiza si mai mult procesul de urmarire a pretului, eliminand nevoia de a adauga manual produsele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *