Saloane de ingrijire personala profesionale

Epilarea cu ceara este folosita in orice salon de ingrijire personala, si este inca cea mai folosita, fiind rapida, sigura si de durata. Exista mai multe metode prin care se poate realiza epilarea, insa, indiferent de metora, un lucru este sigur, ceara trebuie incalzita inainte de a fi aplicata. Acest lucru poate fi realizat in diverse feluri, insa orice salon profesionist foloseste desigur cele mai moderne si mai eficiente metode.

Cea mai usoara si mai rapida cale de incalzie pentru ceara de epilat este utilizarea unui decantor ceara, un aparat profesional care nu trebuie sa lipseasca din niciun salon de ingrijire profesionala. Un astfel de aparat prezinta numeroase avantaje comparativ cu alte metode de incazire a cearei traditionale. In general, daca alegeti sa va epilati acasa, ceara incalzita trebuie aplicata imediat, fiind astfel un proces care trebuie facut in graba si care poate fi executat gresit daca nu aveti foarte multa experienta. Aceasta metoda este folosita din pacate si in unele saloane, inca, intarzierea mare ducand la solidificarea cearei si este necesara reincalzirea acesteia. Cu un decantor, ceara va ramane perfecta pentru aplicare pentru mult timp, indiferent daca este vorba despre un recipient de 1 litru sau 10 litri, aparatul avand capacitatea de a tine continutul cald pentru o anumita perioada.

Un alt avantaj oferit de un decantor de ceara este acela ca poate fi ales la fix pentru un salon de infrumusetare, cumparatorii avand la dispozitie decantoare cu cuve de diverse volume, de le 450 ml pana la 10 litri. Astfe, poate fi utilizat de catre toti angajatii salonului, sau, daca politica acestuia este mai stricta, poate fi utilizat cate un decantor de mici dimenisiuni pentru fiecare post de lucru. Totodata, ceara poate fi reutilizata, decantoarele avand filtre care o curata si elimina impuritatile dupa fiecare folosire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *