Vitamine florale

Un lucru este cert: pentru dezvoltarea armonioasa si conservarea sanatatii atat copiii, cat si adultii au nevoie de vitamine, iar multi detesta sa inghita pastile sau sa consume alimentele care le contin. Sa luam ca exemplu vitamina C!

Ea este strajerul organismului impotriva tuturor bolilor si ii ofera acestuia echilibru psihic si imunitate. Se stie drama marinarilor care calatoreau mult pe oceane si din cauza lipsei acestei vitamine se imbolnaveau de scorbut peirzandu-si dintii la inceput, iar mai tarziu viata.IA0372_Iarba-de-grauVitamina C contribuie si la oxigenarea organismului, iar intoxicarea nu este posibila fiindca nu este daunatoare sub nicio forma. Ea poate fi luata de la farmacie sau consumandu-se citrice, macese, anumite legume care o contin.

Ce ne facem insa cand nici acele alimente nu-i plac micutului ? V-ati gandit sa-i dati o portie de flori comestibile?

Sa stiti ca exista asa ceva, am experimentat beneficiile lor asupra celui mic, de aceea va scriu acest material. Copilul meu plangea cand ii dadeam pastiluta de vitamina C. Am cautat o metoda alternativa naturala si am inlocuit-o cu citrice. Si la ele s-a strambat fiindca prefera banana. Am cautat mult pe internet, pana am gasit panseluțele prezente in mixul de flori comestibile, cu gust ușor mentolat si conținut bogat in vitaminele A și C. Produsul poate fi comandat din magazinul Goveggie, fiind ambalat in cutie ce contine 20 de flori comestibile si costa 14 lei. De cand le-am primit, copilul meu le solicita la desert inlocuind definitiv dulciurile cu ele, fiindca sunt la fel de colorate si atractive.

RI0360_Ridiche-rosie-600x682Vitaminele florale reprezinta solutia optima deoarece:

-in compozitia produsului intra 100% substante naturale. Nu exista nicio substanta chimica, nicio componenta daunatoare, fiindca florile nu au fost tratate cu pesticide.

-transforma actul medical sau cel alimentar intr-un veritabil spectacol

-raportul calitate-pret al mixului floral este corect

-florile comestibile apropie oamenii de natura si ii constientizeaza despre bogatia elementelor nutritive furnizate de aceasta.

-aspectul produsului scoate consumatorul din monotonie: una este sa iei o pastila alba sau galbena si alta sa mananci o floare frumoasa.

Consideram ca orice persoana merita o cura de vitamine florale si  trebuie sa comande produse realizate cu multa responsabilitate si comercializate cu promptitudine de catre acest magazin. In spatele acestor gesturi care implica mari eforturi sta grija pentru om, adica fata de integritatea acestuia fizica si morala. Va imaginati cu cata iubire este ingrijita  floare si cata munca este investita in sanatatea consumatorilor ca de la simpla rasarire sa ajunga sa infloreasca, sa fie recoltata, ambalata si livrata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *