Aluterm si CAME anunta castigatorii concursului – 4 zile de poveste in Italia

În data de 2 februarie 2018 a avut loc la București evenimentul Aluterm – CAME , în cadrul căruia s-a realizat extragerea câștigătorilor concursului” 4 zile de poveste în Italia”.
Aluterm și CAME anunță câștigătorii concursului – 4 zile de poveste în Italia
Aluterm și CAME anunță câștigătorii concursului – 4 zile de poveste în Italia

Reprezentanți ai zece companii cu care Aluterm Group a încheiat colaborări pentru distribuția produselor CAME în România, vor merge să viziteze locul unde sunt fabricate automatizările (de porți, barierele, turnicheții), sediul central al producătorului, dar și câteva destinații speciale din Italia: Veneția și insulele Murano și Burano, podgoriile din regiunea Soave, Vicenza. Câștigătorii concursului vor avea parte de experiențe inedite: curse de karting, degustări de Prosecco și Grappa, dar și multe alte surprize pregătite de un ghid local, alături de care vor fi explorate locuri mai puțin cunoscute.

Evenimentul a avut loc în cele patru puncte naționale Aluterm: București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, conectate video prin internet în așa fel încât toți participanții să poată urmări procesul extragerii în timp real. Extragerea a avut loc la București, fiind transmisă către toate punctele naționale. Lista completă a câștigătorilor, precum și informații suplimentare despre eveniment pot fi accesate în pagina dedicată din site-ul Came România.

Concursul a reunit un număr mare de companii din piața națională a automatizărilor, companii care comercializează soluții CAME. Prin regulamentul concursului zece companii primesc excursii în Italia, în cadrul unui program foarte clar stabilit în care vor descoperi sediul central CAME, dar și o mică parte din destinațiile turistice ale Italiei.

Came Group este o companie înfiinţat în Italia, în 1972, cu o extindere internaţional, care produce cea mai vastă gama de automatizări pentru intrări rezidenţiale şi industriale, parcări şi control acces, inclusiv dezvoltarea de sisteme domotice şi antiefracţie.

Informaţii complete despre Aluterm Group şi despre diviziile companiei puteţi găsi la adresele:

Aluterm Group – http://www.aluterm.ro/

Siatec – usi automate, porti automate, automatizari ferestre – http://www.siatec.ro/

Makroplast – policarbonat, trape de fum, luminatoare, copertine – http://www.makroplast.ro/

Parkomatic – sisteme de parcare – http://www.parkomatic.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *