Rigola baie – pentru baia dvs. moderna!

Rigola este un produs destinat colectarii apei reziduale ramasa in baie. Aceasta este cofectionata din materiale rezistente in timp precum otelul inoxidabil sau din material plastic. Din pacate solutia plasticului este o solutie pe termen scurt pentru ca in timp isi schimba compozitia si capata miros.
.
.

Rigola de baie din material plastic se monteaza si se demonteaza mai usor decat cea din otel inoxidabil. Mai nou chiar si rigola baie din plastic este dotata cu modalitate de a scapa de mirosuri neplacute din canal si saculet pentru colectarea firelor de par.

Ce tipuri de rigole baie se gasesc de vanzare?

Sunt foarte multe tipuri de rigole ele adaptandu-se dimensiunilor baii, dar si mai mult decat atat ele se pot amplasa in locuri mai dificile, cum ar fi colturile bailor sau in perete. Sau pot fi luate in calcul rigolele cu scurgere pentru dus, rigola dus faiantabila, rigola pentru cabina dus etc.

Rigola baie din otel inoxidabil cu gratar au, nu doar dimensiuni diferite, ci si forma gratarului difera, pentru un plus de eleganta, de la gratarul tip Wave In, Stripes, Chaos, Rainbow, Greek, Wave, Smooth, Square, Caro, cu acoperirer ceramica sau faiantabil, sau cel care poate fi inscriptionat la alegerea cumparatorului.

Pentru o scurgere rapida a apei avem posibilitatea alegerii de la 35 litri pana la 50 litri pe minut absolut suficient pentru orice tip de baie sau de ce nu pentru utilizarea in piscine.

Rigola de baie din otel inoxidabil are cel mai bun raport dintre trei elemente: pret, calitate, rezistenta in timp. Otelul inoxidabil nu rugineste si nici nu isi schimba proprietatiile in timp, pastrand aceeasi stralucire de argint chiar dupa mai multi ani. Temperaturiile ridicate din baie nu ii pot altera caracteristicile. Este ecologic si se poate recupera pe deplin tot otelul inoxidabil.

Nu este nevoie de produse scumpe si speciale pentru curatarea rigolei baie. E suficienta folosirea acelor produse de igienizare ca si pentru restul ceramicii si instalatiilor sanitare din baie.

Greutatea cu care se actioneaza peste rigola de baie nu o deformeaza, asa incat aceasta rezista la o apasare de cateva sute de kilograme.

Materialul folosit este unul certificat calitativ de organele competente europene.

Produsul este unul cu 5 ani de garantie si este realizat integral in tariile din Uniunea Europeana.

Instalare rigola baie

Instalarea rigolei de baie este destul de usoara, setul ei continand tot ce este necesar conectarii ei la reteau de canalizare si colectarii apei, insa trebuie retinute cateva aspecte: podeaua pe care este va fi uniform nivelata si va avea o panta intre 1 – 2 % catre rigola. Inclinatia tevii de evacuare trebuie sa fie mai mare de 2 % .

Ce include setul rigolei de baie?

Setul pentru instalarea rigola de baie include: gratarul din otel inoxidabil, cadrul rigolei, confectionat tot din otel inoxidabil, sifon din otel inoxidabil cu garda hidraulica pentru blocarea mirosurilor neplacute din canalizare, care este demontabil si usor de curatat, flansa pentru conectare la hidroizolatie si instructiunile de montaj.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru rigolesifoane.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *