Teava neagra zincata rotunda – Depozitul de Schele SRL

Fa-ne o vizita online si afla detalii despre stocul nostru de teava neagra rotunda / teava zincata rotunda la oferta de pret avantajoasa.
Oferim servicii de inchiriere vanzare schele metalice si accesorii adiacente!
Teava zincata – neagra rotunda | DepozitulDeSchele
Teava zincata – neagra rotunda | DepozitulDeSchele

Depozitul de schele acum si depozit de tevi sudate pentru instalatii ofera lot de teava neagra rotunda si teava zincata rotunda destinate realizarii retelelor de transport a apei calde sau reci, instalatiilor de incalzire si transport a agentului termic cu presiunea maxima de 50 bar.

Teava zincata rotunda

Cu un sistem de acoperire atat pe interior cat si pe exteriorul acesteia, teava zincata rotunda este protejata impotriva coroziunii si ruginii.

Utilizabila si in domeniul constructiilor, datorita nivelului ridicat de calitate al acesteia, teava zincata rotunda utilizeaza imbinari prin filetare.

Detinatoare ale certificarii de calitate emise de catre producatori si institutii specializate de certificare a calitatii, lotul de teava zincata rotunda reprezinta alegerea ideala pentru constructii de instalatii.

Teava neagra rotunda

Stocul de teava neagra rotunda, precum cel de mai sus, garanteaza calitatea conform standardelor europene si detine certificari de calitate MTC conform EN10204 3.1, EN10204 2.1 SAU 2.2 emise de catre TUV Nord dar si alte institutii specializate.

Aflate in stoc de dimensiuni standard dar si cu posiblitatea personalizare in functie de necesitati, lotul de teava neagra – zincata rotunda oferit de catre Depozitul De Schele SRL este solutia profesionala pentru realizarea instalatiilor de durata.

Contact depozit teava zincata – neagra rotunda

Afla mai multe despre noi sau cere o oferta avantajoasa de pret pentru teava neagra zincata – neagra rotunda.

Fa-ne o vizita online sau suna la +40 735 211 091 pentru detalii tehnice.

Depozitul de Schele sustine afacerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *