ADATA prezinta noile flash drive-uri USB UV240

Design-ul intuitiv si usor de utilizat intalneste portabilitatea datelor

Bucuresti – Mai 2018 – ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea noului model de flash-drive USB UV240 care vine in completarea gamei existente de dispozitive portabile pentru stocare. UV240 este echipat cu port USB 2.0 si are o capacitate de pana la 64GB. Este caracterizat de un design ergonomic si capac cu mecanism de tip slide. ADATA isi mentine angajamentul fata de rolul sau de lider mondial in segmentul USB Flash Drives si va continua sa lanseze noi modele pe masura ce nevoile pietei evolueaza.

 

Conectivitate facila, mobilitate sporita

Designerii ADATA au preferat de mult timp unitatile USB fara capac, deoarece astfel scade semnificativ riscul de defectiuni. Noul UV240 are un astfel de design, capacul fiind usor de ridicat cu un singur deget, iar flash drive-ul USB este astfel usor de folosit in orice conditii.

 

Variante de culori pentru toate preferintele

UV240 este oferit cu capacitati de stocare de la 8GB la 64GB* (*varianta neagra) si cu optiuni de culoare de alb/albastru, negru si rosu. Cu ajutorul acestor variante, utilizatorii pot alege exact modelul care li se potriveste cel mai bine.

 

Portabilitate sigura, cu sistem de prindere

La fel ca cele mai multe unitati USB ADATA, UV240 are un sistem de prindere dedicat pentru a putea fi fixat pe o curea, snur, breloc sau alte atasamente. Acest lucru sporeste si mai mult portabilitatea si reduce semnificativ sansele de a distruge unitatile si de a pierde date valoroase.

In plus, utilizatorii care achizitioneaza modelul UV240 pot downloada software-ul gratuit “UFD to GO” si “OS to GO” pentru a se bucura de mobilitate deplina si de date aflate in siguranta chiar si atunci cand lucreaza in deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *