Noul Philips 436M6VBPAB este primul monitor din lume care obține certificare pentru standardul VESA DisplayHDR 1000

Modelul Philips 436M6VBPAB, creat pentru gaming pe consolă, este primul monitor care urmează să fie certificat oficial de către Video Electronics Standards Association (VESA) pentru DisplayHDR 1000

București, 24 mai 2018 – MMD, companie de top în domeniul tehnologiei și partener licențiat al monitoarelor Philips, anunță că Video Electronics Standards Association (VESA) a confirmat faptul că noul Philips 436M6VBPAB este primul monitor care primește oficial certificatul pentru specificația DisplayHDR 1000. Noul model este capabil să confere o experiență nouă de vizionare datorită unei luminozități excepționale, a unui contrast mai profund și a culorilor vibrante.

Noul monitor Philips 4K de 43 inchi, primul model din seria Momentum, a fost deja premiat în cadrul Computex D & I Award 2017 by IF și Red Dot Product Design 2017 pentru design-ul atrăgător, iar acum se poate mândri și cu certificatul de renume mondial VESA DisplayHDR 1000 și UHDA, care confirmă angajamentul pe pe care MMD l-a luat pentru a livra produse inovatoare capabile să satisfacă chiar și cele mai exigente segmente din piață.

Această oportunitate a fost oferită de anunțul Pro-Test-ului VESA DisplayHDR, un nou instrument de testare care permite utilizatorilor să valideze capacitățile de afișare, incluzând luminozitatea, performanțele de culoare și contrast ale display-urilor High Dynamic Range (HDR) de laptop sau desktop, în baza testelor VESA de înaltă perfromanță a specificațiilor.

Până acum, aproximativ 12 monitoare au fost certificate după noile specificații în cadrul celor trei niveluri de performanță (DisplayHDR 400, 600 și 1000) și lansate pe piață. Cerințele pentru îndeplinirea parametrilor sunt compuse din trei teste de intensitate a luminii, două teste de măsurare a contrastului, teste de culoare ale gamelor BT.709 și DCI-P3, testul necesar pentru adâncimea biților și testul de performanță al timpului de răspuns HDR.

Doar Philips 436M6VBPAB a atins nivelul maxim până în prezent, reușind să satisfacă cerințele de 8+2 biți, BT. 709 99%, DCI-P3 90%, luminozitate (vârf central) de 1000 de niți, luminozitate (cadru complet) de 600 de niți și negru 0.05 niți.

“Obținerea acestui standard confirmă angajamentul luat de MMD în a furniza tehnologii de ultimă generație clienților noștri, care acum ajung la iubitorii de divertisment și la utilizatori de console“, a declarat Stefan Sommer, director de Marketing și Business Management pe Europa al MMD. “Seria Momentum umple golul din gama de produse Philips și suntem foarte încântați să avem primul monitor din lume cu DisplayHDR 1000 care oferă o experiență vizuală și mai captivantă”.

Monitorul conceput pentru gaming pe consolă s-a făcut remarcat datorită caracteristicilor remarcabile precum rezoluția 4K UHD de 3.840 x 2.160 pixeli la 60 de hertzi, timp de răspuns de 4ms GtG cu SmartResponse și tehnologia Adaptive Sync care, împreună cu Low Input Lag garantează un gameplay fluid chiar și în momentele foarte rapide ale jocurilor. Tehnologia Quantum Dot și Ultra-Wide Color oferă 97.6% din gama DCI și 103% din gama NTSC, 103,64 PPI, C/R este egal cu 4000:1 și deja menționata luminozitate atinge 1000 de niți. Sistemul de iluminare Ambiglow, funcția MultiView, DTS Sound și telecomanda transformă acest monitor într-unul perfect pentru divertismentul de acasă.

Mai multe informații despre specificațiile DisplayHDR și DisplayHDR Test-Pro sunt disponibile pe www.displayhdr.org.

VESA este o marcă înregistrată și DiplayHDR este o marcă înregistrată a VESA. Toate celelalte mărci, mărci de servicii, mărci înregistrate și mărci înregistrate de servicii reprezintă proprietatea deținătorilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *