Probleme cu magazinul online? Apeleaza la Gomag

Gomag iti ofera solutia perfecta pentru profituri maxime la costuri reduse cu ajutorul unei platforme care sa faciliteze navigarea pe site si care sa atraga si sa convinga potentialii clienti sa devina clienti.

Gomag este o platforma online de eCommerce, creata special pentru a ajuta o afacere online sa realizeze profituri maxime. Este dezvoltat de o echipa cu peste 12 ani experienta in ecommerce si este folosit de peste 400 de magazine online. Acestia se ocupa de chestiile complicate ca tu sa iti vezi linistit de administrarea bussine-ului tau.

Prin intermediul aceste platforme, administratorul magazinului online va putea face modificari rapid si simplu acolo unde este nevoie de o schimbare, pentru a atrage clienti, fiind usor de adaugat sau scos produse sau modificat date, categorii si asa mai departe.

Apeland la serviciile Gomag vei avea la dispozitie diverse tehnici, instrumente pentru a-ti sporii vanzarile punand la dispozitie nenumarate optiuni prin care iti poti creste vanzarile, coduri dereducere sau puncte de fidelitate etc.

tapet 2

Aceasta platforma a fost conceputa in asa fel incat sa fie usor de utilizat de pe orice tip de device, telefon mobil, tableta laptop sau PC, totul intr-o interfata placuta si bine gandita.

Daca vrei sa iti deschizi o afacere online sau offline, indiferent de domeniul de activitate, produsele vandute sau serviciile prestate, trebuie sa ai un sales funnel bine pus la punct pentru a putea atrage noi oameni pe site-ul tau si astfel usor usor sa se transforme in clienti de ce nu chiar fideli.

Treaba cu acest Sales Funnel sau palnie de vanzari, sta in felul urmator. Este o metoda folosita de mai toate magazinele online special conceputa pentru a facilita vanzarile si a creste numarul de clienti. Daca aceasta metoda este folosita cum trebuie, orice magazin online va avea de castigat. Practic este un agent de vanzari virtual care indruma vizitatorii si ii convinge sa cumpere necesitand costuri minime fara a mai fi nevoie de inca un angajat in plus de platit. Cu ajutorul unui Infografic Gomag vei putea afla toate informatiile necesare pe scurt si tot ceea ce este nevoie despre aceste servicii.

Reprezentarile grafice pentru un sales funnel sunt o multime iar unele extrem de complicate insa toate acestea au la paza trei pasi simpli care daca sunt respectati totul va fi in favoarea magazinului online.

Top of the Funnel (TOFU)este primul pas, partea de sus, cea in care se atrage trafic si vizite pe site.

Middle of the Funnel (MOFU), reprezinta partea de mijloc adica momentul in care vizitatorii se transforma in lead-uri

Bottom of the Funnel (BOFU), ultima parte care inseamna momentul in care lead-urile devin clienti.

Majoritatea oamenilor tind sa investeasca foarte mult in prima parte si anume TOFU, adica partea vizuala care bineinteles este foarte importanta dar nu trebuie consumate mai multe resurse decat pentru ultima parte care reprezinta baza acestui proces. Deci inainte de a deschide un magazin online trebuie ganditi atent toti acesti pasi incepand cu ultimul ca importanta.

Dupa stabilirea planului pentru acesti pasi, poti incepe sa creezi continut pentru fiecare stadiu al palniei. Pentru fiecare etapa in parte trebuie pus accentul pe cateva categorii:

TOFU: Articole de blog, Infografice, Descrieri de produse, Postari Social Media, Reclame PPC, Video, Revista sau Brosuri.

MOFU: Ghiduri PDF, Cerere de oferta, Coduri de reducere, Chestionare.

BOFU: Demo/Teste, Formular finalizare comanda, Webinarii, Prezentari, Comparatii, Studiu de caz, Consultanta.

Dat fiind cele spuse mai sus orice magazin online poate avea un succes extraordinar daca apeleaza la servicii de calitate, si planifica pas cu pas toate miscarile pentru a putea realiza o pagina perfecta pentru vizitatorii acesteia si pentru ca mai apoi sa ii convinga sa cumpere daca nu chiar sa devina clienti fideli ai magazinului respectiv.

Gomag este solutia ideala pentru cei care doresc sa isi deschida o afacere online sau pentru cei care au nevoie sa isi scoata magazinul online din umbra, inapoi la lumina. Pentru mai multe detalii va invita sa accesati pagina oficiala a acestora unde cu siguranta vi se va raspunde la toate nelamuririle si astfel veti uita complet de probleme aparute cu site-ul de-a lungul timpului iar firma se va pune pe picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *