Tu stii cat de importanta este curatenia pentru angajatii tai?

BELVEDERE-sheet-metal-trash-bins-1-700x850

Nimic nu este mai deranjant pentru oameni decat sa lucreze intr-un loc dezordonat si insalubru bineinteles inafara de locurile de munca, unde mizeria este inevitabila, dar in cazul acestor joburi se primesc tot felul de bonusuri datorita riscurilor.

De exemplu in firmele in care se presteaza servicii la birou este absolut necesar ca incaperile de birouri sa fie curatate zilnic si sa se pastreze o ordine cat mai riguroasa.

Bunul mers al oricarei firme depinde de ordine si curatenie deoarece in lipsa acestora nici un angajat nu va putea sa lucreze la adevarata capacitate deoarece se va creea impresia de spatiu inchis cu aer irespirabil in care vei simti cum totul se revarsa asupra ta.

Insa cel mai important lucru este sanatatea angajatilor iar in lipsa curateniei aceasta poate fi afectata. Inainte de obligatia legala pentru respectarea nevoilor si a conditiilor cel putin decente pentru angalati, este vorba de respect. Respectul pe care il arati fata de oamenii care fac firma sa mearga practic si la urma urme respectul fata de tine insuti.

Pentru pastrearea igienei si curateniei locului de munca este nevoie sa fie respectate cateva chestii foarte simple.

In primul rand produse si accesorii de calitate si profesionale cu ajutorul carora, curatenia va fi cu siguranta facuta asa cum trebuie. Pe site-ul celor de la Sanito.ro puteti gasi aceste produse profesionale si de calitate, folosite la nivel international la cel mai bun pret de pe piata. De la produse din hartie de tot felul, pana la detergenti si dezinfectanti pentru orice suprafata sau cosuri de gunoi ori europubele, orice va avea un patron pentru acest lucru , va putea gasi aici in doar cateva click-uri.

Pentru spatiile de birouri este necesara dezinfectarea birourilor sau a tastaturilor ori a mouse-rilor, zilnica deoarece toate acestea sunt folosite zilnic cu mainile cu care practic facem totul si astfel capteaza foarte multi microbi. Este necesara pozitionarea unor cosuri gunoi, de preferabil cate unu mic pentru fiecare birou pentru ca angajatii sa nu fie nevoiti sa se ridice atunci cand au nevoie sa arunce ceva si astfel sa nu fie nevoiti sa isi intrerupa activitatea.

0005-5-700x850

Pentru firmele care sunt pentru reciclare, pe site-ul celor de la Sanito.ro puteti gasi cosuri gunoi colectare selectiva lux, ideale pentru a sorta deseurile si a fi predate catre firmele care se ocupa in domeniu.

Inca un lucru foarte important pentru orice firma, fie ca este de birouri, saloane, banci, hoteluri, benzinarii si asa mai departe, il reprezinta baile. Pe igiena si curatenia din bai trebuie pus cel mai mare accent deoarece este spatiul in care bacteriile si microbii se pot dezvolta cel mai repede. Evita riscurile ca angajatii sau clientii sa se imbolnaveasca si foloseste detergenti si dezinfectati profesionali pentru a elimina orice risc.

Pentru nepastrarea curateniei locului de munca, sanctiunile din punct de vedere legal sunt foarte drastice si pot duce chiar la inchiderea firmei. Pe langa sta angajatii sau clientii se vor feri de astfel de locuri deoarece prima impresie conteaza si se poate considera ca nici serviciile prestate nu sunt de calitate ceea ce va afecta bugetul firmei.

In concluzie, pastrarea curateniei la locul de munca trebuie sa fie respectata, fiind un aspect care poate face diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *