Unde gasim lenjerii din bumbac egiptean

Este foarte bine sa alegeti niste lenjerii de pat de cea mai buna calitate. Ele vor fi excelente pentru voi si veti constata ca un magazin precum asternuturisiprosoape.ro va pune la dispozitie niste produse de cea mai buna calitate. Va veti bucura de transport gratuit pentru comenzile de peste 450 de ron. De asemenea, veti avea si posibilitatea returului in 14 zile de la achizitionarea unui produs care nu este pe placul vostru.

behrens-damask-taupe-lenjerie-de-pat-de-lux_1_2

Niste lenjerii de pat de lux din bumbac satinat ar putea fi o alegere excelenta pentru voi. Aceste lenjerii pot avea o tesatura jaquard, ele fiind ideale pentru persoanele pretentioase. Lenjeriile de pat de acest fel sunt de lux si au o calitate superioara, lucru ce va face ca somnul vostru sa fie mult mai placut si mai odihnitor. Lenjeriile sunt satinate, brodate, iar tesatura de jaquard va fi ideala pentru confortul vostru. Magazinul va pune la dispozitie o gama larga de produse dintre care puteti alege, fara nici un fel de problema. De exemplu, puteti sa va orientati catre niste lenjerii de pat bumbac egiptean de o calitate foarte buna cum este lenjeria Behrens Damask alb, ea fiind ideala pentru un pat de doua persoane. O alta lenjerie de pat la fel de apreciata este cea de lux din bumbac egiptean cu dantela Valeron Farrah ecru.

valeron-madeline-lenjerie-de-pat-de-lux-din-bumbac-satinat-imprimata-digital-1

Tesatura lenjeriei este foarte fina, fiind realizata 100% din bumbac egiptean de cea mai buna calitate. Dimensiunea sa este de 200×200 cm, iar fata de perna fiind de 50×70 cm. Cutia in care vine aceasta lenjerie este si ea luxoasa, iar culoarea ei este una neagra, finisajul fiind unul mat. Produsul acesta va fi livrat in doar 2-3 zile lucratoare, iar decoratiunile sale vor fi din dantela. Puteti sa comandati aceasta lenjerie de pat unica chiar acum, ea fiind pe placul vostru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *