Cum a ajuns pielea bronzata o moda

sgdsfgdfgsdg

In sezonul cald, adica primavara si vara, toata lumea isi doreste un singur lucru: sa aiba o pielea uniform bronzata, cat mai aurie si ciocolatie, pe care sa o expuna in cele mai sumare tinute pe plaja, in cluburi sau chiar in oras pe terase. In acest articol iti voi spune care este diferenta dintre o piele bronzata si una nebronzata, de ce unii aleg prima varianta, iar altii pe cea de-a doua. Insa pana atunci, trebuie sa stii ca in cazul in care iti doresti sa te bronzezi in orice sezon, poti alege un solar din Bucuresti si vei beneficia de toate serviciile necesare.

Ce ne arata istoria

Din antichitate si pana in ultimii cativa zeci de ani, pielea alba si nebronzata era un semn al sanatatii. Un semn pe care femeile din diferite dinastii il purtau cu mandrie, chiar daca o faceau pe sub rochiile lungi si bufante, care le acopereau corpurile in intregime. Ba mai mult, palaria era de cele mai multe ori un accesoriu vestimentar care nu putea lipsi din tinuta, dar asta nu de dragul modei, ci de dragul pielii albe ca spuma laptelui.

In acele vremuri, doar iobagii, sclavii si muncitorii aveau pielea bronzata, iar in acest fel se puteau diferentia de femeile si oamenii din inalta societate. Femeile simple care aveau grija de copii afara erau gospodine sau munceau pamantul se bronzau inevitabil si astfel culoarea pielii era un factor decizional de cele mai multe ori atunci cand venea vorba de casatorii, pentru ca nivelul lor social si patura sociala era scoasa in evidenta de bronz.

Ce ne spune prezentul

In momentul in care aristocratia s-a destramat, iar democratia a luat locul multor regimuri de conducere ale tarilor, femeile in special au avut parte de un moment de eliberare. Acel moment a fost declansatorul unui nou trend: pielea bronzata. Femeile de pretutindeni au vazut ca o piele bronzata este mult mai apreciata de catre barbati, iar acestia si-au dat seama ca muschii lor sunt accentuati de nuanta ciocolatie pe care soarele le-o ofera.

Pielea bronzata este considerata in prezent un semn la sanatatii, fix opusul a ceea ce se credea cu multe sute de ani in urma. Acum, femeile cu o piele bronzata sunt considerate mult mai sexy si mai atragatoare si cu siguranta rolul si imaginea acestora s-a schimbat. Chiar daca sunt mame sau sunt femei cu cariere impresionante, pielea bronzata le va situa mereu in cel mai inalt rang al societatii.

Incet-incet, oamenii si-au dat seama ca nu au timp sa stea la plaja intreaga vara si ca isi doresc ca pielea aurie sa fie prezenta mereu, indiferent de sezon. Acesta a fost momentul in care bronzul a devenit o moda si astfel au aparut celebrele aparate pentru bronzat. Acestea actioneaza aproximativ la fel ca si soarele, doar ca razele UVA si UVB sunt filtrate. Ai ocazia sa te bronzezi oricand iti doresti tu, doar ca este foarte important sa respecti anumite reguli.

Acum ca ai acces la informatii, produse si aparate care iti pot oferi un bronz de invidiat, poti profita de toate acestea si sa alegi Tantastic- solar din Bucuresti care dispune de cele mai performante aparate pentru bronzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *