Implantul dentar a indepartat o perspectiva sinistra

Parca o vad pe mama, plangand ca i-au cazut dintii: o lucrare fixa care a tinut 20 de ani, asta in conditiile in care a fost facuta de un tehnician, in vremea in care stomatologii erau putini, iar la cabinetele stomatologice se ducea cei foarte bogati.

A plans de ciuda fiindca avea 42-23 de ani, iar la acesta varsta nu se poate spune ca esti batran. Vorbea peltic si noi nu o mai intelegeam si oricat tact imi propusesem sa am, supararea mea ca o vad asa era prea mare. Ma trezeam privind-o fix si cu mila.

Mama a fost condamnata la proteza dupa mai multe saptamani de asteptare si chin. A trebuit se i se scoata resturile ramase in gingie si sa astepte pana la sosirea protezei.

s4

In ziua in care s-a intors de la cabinet cu proteza, nu s-a putut vorbi cu ea. Avea senzatii de voma, nu a mancat si era foarte trista, fiindca stia ca dintii ei disparusera fara urma. Noaptea s-a furisat cand si-a scos proteza si a pus-o in vasul ei special dupa ce a periat-o bine. I-a ramas gura perfect stirba si barba putin intoarsa.

De-atunci m-am rugat divinitatii sa se faca o minune ca eu sa nu stau cu proteza in gura ziua si in borcan sau in pahar noaptea, iar minunea s-a facut: implant dentar

Noi, reprezentantii generatiei actuale, nu mai suntem condamnati la proteza, ci avem sansa sa ne facem implanturi pentru toata gura, chiar si atunci cand nu vom mai avea un dinte sau o masea in gura.

Sunt batrani care ar da tot ce au sa nu ajunga la proteza, asa ca 4500 de euro sau 5000 de euro este un pret rezonabil avandu-se in vedere ca te scapa de atat de multe neplaceri.

Implantul inseamna coroane dentare de calitate premium pe bonturi din titan bine fixate in gingie. Implanturile nu se misca, nu te strang sau nu joaca pe gingie facandu-ti rani si au durata mare de viata.

Dintii nu se pateaza si isi mentin mult timp aspectul. Nu exista pericolul de a-ti sari proteza din gura in momente delicate, in concluzie inlocuieste proteza cu implantul complet pentru toata gura sa fii linistit si sa te simti confortabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *