Sony Interactive Entertainment și Lenovo anunță acordul de licență pentru design-ul unui headset VR

PS VR headset

București, 1 noiembrie 2018 — Sony Interactive Entertainment (SIE) și Lenovo anunță semnarea unui acord de licență de brevet pe o perioadă de 2 ani. Acesta oferă Lenovo licența de a folosi design-ul PlayStation VR (PS VR) pentru casca de realitate virutală Lenovo Mirage Solo.

“Suntem încântați să anunțăm că am acordat licența de design PS VR către Lenovo,” a declarat Riley Russell, Chief Legal Officer SIE. “Design-ul PS VR a fost apreciat la scară largă, iar acesta este rezultatul muncii inginerilor PlayStation, desfășurată de-a lungul mai multor ani. Acordul cu Lenovo este o dovadă a calității design-ului PS VR, precum și a angajamentului SIE de a crea experiențe VR uimitoare și de a contribui la dezvoltarea industriei VR.”

“Ne bucurăm să începem parteneriatul cu Sony,” a declarat Yao Li, vicepreședinte Lenovo Consumer Tablets and Smart Devices Product and Business Management. “Design-ul PS VR este superior altor sisteme de acest fel. Acest acord ne va permite să colaborăm pentru a îmbunătăți nivelul de complexitate a design-ului și atractivitatea industriei VR, care se extinde rapid. Acesta este totodată un exemplu remarcabil ce ilustrează măsura în care brandurile consumer din industria VR pot colabora pentru a crea rezultate pozitive în piață.”

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.


Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie din top Fortune Global 500, în valoare de 45 mld. USD, și un lider în furnizarea de tehnologie inovatoare care susține Intelligent Transformation prin dispozitive smart și infrastructură care creează cea mai bună experiență pentru utilizatori. Lenovo produce unui dintre cele mai extinse portofolii de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), precum și dispozitive AR/VR și soluții pentru casă/birou. Soluțiile de centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) creează capacitatea și puterea pentru conexiunile care schimbă lumea de business și societatea. Lenovo lucrează pentru a inspira diferențierea și a construi un viitor mai smart în care toată lumea beneficiază. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, citiți cele main noi informații pe Storyhub sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *