Accesoriile de iarna potrivite

Cand vine vorba de accesorii de iarna, femeile stiu exact ce sa aleaga ca sa fie in pas cu moda, fara sa cheltuiasca o avere. Este vorba de produsele Evernisaj.ro – magazin online de haine second hand, care ofera o gama larga de accesorii specifice iernii, la preturi mai mult decat accesibile. Stiu asta pentru ca si eu am cumparat de la ei!

Avand in vedere faptul ca luna ianuarie ne-a adus zapezi multe (cine stie cate ninsori vor mai urma si de acum inainte), cele mai cautate accesorii sunt cele din categoria fulare si esarfe si, bineinteles, vestitele caciuli.

fulare-10916

Atat caciulile, cat si fularele sunt ideale pentru a tine frigul si umezeala de la nivelul capului la distanta. In plus, mentin temperature corpului si impiedica caldura sa se piarda (in cazul in care nu stiati, capul este cel mai sensibil si expus in aceasta perioada si pierde caldura cel mai usor, daca nu este protejat).

Personal, cand vine iarna eu nu plec nicaieri fara o caciula pe cap. Sunt o persoana mult prea friguroasa pentru a porni la drum cu capul gol, cum s-ar spune si oricum prefer sa fiu mult mai grijulie cu mine, cand vine vorba de sanatatea proprie.

Nici fularele nu lipsesc din garderoba mea de iarna. Cand este ger afara si ninge viscolit, fularul imi acopera fata si impiedica fulgii de nea sa intre in contact cu pielea. Mai pe scurt, imi place sa fiu echipata complet pentru acest sezon capricios, astfel incat sa nu tremur niciodata de frig.

Va recomand si voua sa va imbracati bine cand este iarna afara, pentru ca in acest fel puteti evita si neplacutele gripe si raceli, specifice sezonului. O vorba inteleapta spune ca este mai bine sa previ decat sa tratezi si eu mereu ma ghidez dupa aceste cuvinte si chiar mi-a fost bine, de fiecare data.

Nu uitati si de ghetele imblanite, menite sa iti protejeze picioarele de umezeala si frig. Ele sunt cele care completeaza cu adevarat o tinuta, care va face fata zapezilor din aceasta perioada (zapezi care ne iau prin surprindere, din cate am observat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *