Antica Studio – salon pentru femei şi bărbaţi

Deşi adesea încercam anumite ritualuri de frumuseţe la domiciliu, nu reuşim niciodată să obţinem rezultatele pe care le putem obţine la un salon de înfrumuseţare şi asta pentru că nu avem echipamentele speciale, nu avem acele echipamente speciale şi nu în ultimul rând experienta profesioniştilor de la un salon de infrumusetare . Astfel, la salon coafura Bucuresti , numit Antica Studio găseşti cele mai potrivite servicii de beauty special concepute pentru fiecare persoană, de care se poate bucura oricine.
coafor1
De regulă, când o persoană cu experienţă, precum un cosmetician lucrează asupra pielii tale, iar tu stai relaxat, starea de spirit creşte şi te simţi mult mai revigorat. Femeile, dar şi bărbaţii întotdeauna trebuie să meargă la un salon de înfrumuseţare pentru a beneficia de astfel de servicii, deoarece acest lucru le oferă o stare de bine şi un moment de relaxare, aşa cum este în cazul cumpărăturilor, însă mult mai util şi mai puţin costisitor. La un salon coafura se practică diferite proceduri regulate precum: tăierea şi vopsirea părului, coafură, frizerie, modelarea sprâncenelor, manichiura, pedichiură, epilare, curăţarea fetei, dar şi masaj.
Salonul de înfrumuseţare este consacrat de-a lungul timpului numai şi numai pentru femei, însă la ora actuală, bărbaţii pot beneficia şi ei de astfel de servicii şi aici vorbim în special despre tipul de bărbat care are extrem de multă grijă de aspectul său fizic. Aşadar, pentru mulţi bărbaţi, vizitarea unui salon de înfrumuseţare a devenit un lucru obişnuit. Dacă femeile, după cum am aflat, recurg la salonul de înfrumuseţare pentru îngrijire şi pentru a deveni şi mai frumoase, pentru a se relaxa, pentru a deveni plăcute, atunci bărbaţii sunt atraşi în primul rând de soluţia rapidă şi profesională a frizerului, care fie că îi scurtează părul şi barbă, fie că apelează la tratamente cosmetice, cum ar fi pielea uscată, acneea, pete negre, riduri, par îngroşat. Bărbaţii, spre deosebire de femei, nu pot face faţă acasă niciuna dintre problemele de mai sus
coafor2
Însă, în ceea ce priveşte frecventa vizitelor la salon, aceasta se va vedea asupra chipului dumneavoastră, iar aici ne referim la tratamentele faciale, care trebuie făcute mult mai des de o dată pe lună, spre exemplu. Deoarece, un tratament pe lună nu se poate face minuni şi prin urmare îngrijirea zilnică acasă este rutina peste care nu trebuie să păşim dacă ne dorim un ten frumos şi luminos. Din acest motiv, esteticianul este profesionistul în măsură să facă această recomandare. În supermarket, plafare sau alte magazine de unde se pot cumpăra produse cosmetice, etapa de recomandare profesionistă lipseşte. Toate aceste lucruri, inclusiv tipul de tratament efectuat se vor nota în fişa clientului, iar acest lucru se practică în special în cazul clienţilor fideli, care au o continuitate în vizită acestui salon.
coafor3
Antica Studio şi-a câştigat reputaţia de cel mai bun coafor din prin prisma serviciilor de calitate oferite clientelei. Îţi punem la dispoziţie şi servicii de manichiură şi pedichiură, machiaj profesional, cosmetică, tratamente cosmetice, coafat, frizat şi masaj. Convingeţi-vă singuri programându-vă la o întâlnire cu noi şi treceţi-ne pragul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *