Este important sa ai o husa de protectie pentru telefon

Nu poti sa stii cand se va intampla vreun accident cu telefonul tau si sa te trezesti cu ecranul sau spatele zgariat sau mai grav, spart. Asa ca este mai bine sa ne luam masurile de siguranta potrivite pentru a preveni astfel de situatii. Si putem face asta foarte usor cu ajutorul unei huse de protectie din magazinele Contakt, pentru ca aici avem la dispozitie o mare diversitate de modele de la numeroase branduri, pentru foarte multe modele de smartphone-uri.

161760

Desigur ca motivele pentru care merita si mai mult de atat, pentru care este important sa avem o husa de protectie la telefon sunt mai multe, nu doar cel pentru protectie impotriva loviturilor si zgarieturilor. Nu mai este cazul sa ne facem griji atunci cand vine vorba de apa sau de praf, pentru ca toate telefoanele high end dar si multe mid-range au protectie la acesti doi factori. Dar de ce sa nu fim si mai precauti si sa ne asiguram ca apa nici macar nu atinge telefonul atunci cand il stropim din greseara sau cand pur si simplu intram cu el in apa. Asta pentru ca o husa buna, ca de exemplu huse Samsung Galaxy S10 E din silicon, imbraca foarte bine spatele telefonului si astfel nu permite picaturilor de apa sa intre atat de usor.

Multe dintre telefoanele din ziua de azi au spatele realizat din sticla sau mai nou, in cazul lui S10, din ceramica, materiale , chiar daca destul de rezistente in aceste cazuri, casabile si predispuse la a se sparge mai usor dat fiind faptul ca sunt si mai lucioase si astfel pot aluneca mai usor de pe anumite sprafete.  Asa ca o husa potrivita poate preveni acest lucru, avand o aderenta cat mai buna, daca nu maxima, pe toate suprafetele, umede sau uscate. Indiferent daca este vorba despre plastic, silicon sau piele, modelele de huse S10 E sunt realizate astfel incat sa poata avea o aderenta cat mai buna si in acelasi timp, suprafata lor sa fie  placuta la atingere si sa ne ofere o prindere buna  a telefonului in mana, un aspect la fel de important, pentru ca exista multe situatii in care nu prea suntem atenti atunci cand tinem telefonul in mana si ne poate cadea daca huse este alunecoasa.

Pentru multe persoane conteaza, pe langa aceste aspecte legate de siguranta, si aspectul unei huse. De la modelul acesteia pana la culoare si ceea ce este imprimat pe aceasta. In personalizarea trebuie facuta destul de bine, pentru a nu afecta proprietatile acesteia, aderenta si grip-ul.

Asa ca, daca si voi vreti huse de calitate, originale si ieftine, magazinele Contakt va strau la dispozitie cu o oferta foarte buna, cu magazinul online si peste 180 fizice a caror locatie o puteti gasi pe site-ul Contakt.shop. Tot de aici puteti afla informatii exacte despre oferte si benefici ale clientilor dar si campanii, cum este si Club Contakt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *