‘Experience Fresh’ Creați preparate delicioase, gătite acasă, cu noile aparate electrocasnice Panasonic!

  • Celebrați bucuria gătitului de la zero, cu tehnologii inovatoare
  • Oferiți familiei și prietenilor cine memorabile cu noile cuptoare cu microunde
  • Substanțe nutritive păstrate cu grijă și arome puternice cu noile storcătoare de fructe și legume prin presare lentă

 

București, 18.02.2019 – Panasonic anunță lansarea a nouă noi cuptoare cu microunde și trei storcătoare de fructe și legume prin presare lentă, lărgind astfel gama de electrocasnice pentru alimente sănătoase și proaspete. Noile inovații tehnologice și designul excepțional încorporează filozofia Experience Fresh propusă de Panasonic, asigurând astfel că prepararea alimentelor este la fel de plăcută precum consumul lor.

Noua gamă de cuptoare cu microunde cuprinde noul cuptor combinat NN-CD87 cu forme suple, seria GT de cuptoare cu microunde și grill echipate cu tehnologia de convecție – NN-GT47K/NN-GT46K/NN-GT45K, și seria ST, cuptoare cu microunde solo cu convecție – NN-ST48K / NN-ST46K / NN-ST45K. Ea cuprinde de asemenea două noi cuptoare cu microunde cu capacitatea de 20l: cuptorul cu microunde cu grill NNJ19K și cuptorul cu microunde solo NN-S29K.

Panasonic lansează de asemenea un nou storcător de fructe și legume prin presare lentă MJ-L700 și două noi storcătoare de fructe și legume prin presare lentă MJ-L501.

Experience Fresh zi de zi cu ușurință

Conceptul mărcii Panasonic Experience Fresh pune accentul pe bucuria consumului alimentelor proaspete și creează experiențe sociale pentru dumneavoastră și cei dragi. Constând din trei piloni concentrați pe tehnologii inovatoare, gătirea cu bucurie a preparatelor sănătoase și experiențe sociale memorabile, Panasonic aplică acest concept de marcă în crearea aparatelor sale electrocasnice de mici dimensiuni.

Inspirate din cultura, tehnicile de preparare și tehnologiile japoneze, unde alimentele sunt preparate de la zero, fiecare aparat a fost conceput și fabricat de experți pentru a oferi bucătarilor posibilitatea de a se bucura realmente de gătirea cu ușurință a unor preparate sănătoase, indiferent de nivelul de experiență în bucătărie.

Cel mai avansat cuptor cu microunde pentru familii

Experience Fresh transformă gătitul preparatelor sănătoase într-o plăcere simplă, devenind o parte esențială a vieții cotidiene.

Aceasta este întrupată în noul cuptor cu microunde combinat NN-CD87 cu design suplu, echipat cu numeroase caracteristici inovatoare.

Primul este senzorul Genius care monitorizează nivelul de abur pentru obținerea rezultatelor optime de încălzire și gătire, eliminând orice risc. Deoarece cuptorul cu microunde verifică temperatura prin aburul generat de alimentele în curs de preparare, el este capabil să ajusteze timpul necesar fără intervenție umană. Numeroase meniuri Auto lucrează împreună cu senzorul Genius astfel încât nu mai este necesar ca dumneavoastră să setați timpul sau greutatea ingredientelor pentru a vă asigura că se va aplica timpul corect de gătire sau încălzire. NN-CD87 dispune de un buton ‘Încălzire printr-o atingere’, care instruiește senzorul Genius pentru a calcula în mod automat și cu ușurință timpul exact necesar pentru încălzirea alimentelor.

Cuptorul cu microunde include de asemenea tehnologia de convecție cu microunde de la Panasonic, care controlează cu precizie puterea, pentru ca alimentele să fie gătite delicat și uniform, cu păstrarea nutrienților. Fie că încălziți alimente pentru bebeluși, prăjiți ouă, coaceți prăjituri sau decongelați, puteți încălzi și decongela chiar și cele mai sensibile alimente într-un timp record.

Programul Junior Menu al NN-CD87 vă permite să gătiți șapte meniuri automate pentru copii, utile și sănătoase.

Cuptoare cu microunde care satisfac toate nevoile

Noua gamă de cuptoare cu microunde lansată astăzi include seria GT NN-GT47K/NN-GT46K/NN-GT45K de cuptoare grill cu microunde și convecție, și seria ST NN-ST48K / NN-ST46K / NN-ST45K de cuptoare solo cu microunde, cu tehnologia de convecție.

Cu o capacitate de 31l și 32l pentru gătirea meselor în familie, seriile GT și ST vă ajută să organizați cu ușurință evenimentele sociale. grație inovațiilor tehnologice disponibile în fiecare serie, care includ senzorul Genius pentru rezultate perfecte de gătire și încălzire, precum și programul Junior Menu pentru piureuri de legume și fructe sau terci de ovăz.

Atât cuptoarele cu microunde cu grill din seria GT cât și cuptoarele solo din seria ST au un design modern, elegant, fiind disponibile în culoarea neagră, oțel inox și alb.

Au fost anunțate de asemenea două linii noi de cuptoare cu microunde de 20l – cuptorul cu microunde cu grill NNJ19K și cuptorul solo cu microunde NN-S29K. Ambele sunt prevăzute cu un front din oțel inox pentru integrarea cu ușurință în orice bucătărie.

Storcătoare de fructe și legume prin presare lentă, cu formă elegantă, pentru sucuri de calitate superioară

Noile storcătoare de fructe și legume prin presare lentă MJ-L700 și MJ-L501 de la Panasonic sunt expresia conceptului Experience Fresh al mărcii Panasonic, minimizând fiecare strop de bunătate obținut din sucurile presate la rece. Turația lentă elimină în mod eficient daunele produse prin oxidare și asigură menținerea intactă a unei cantități cât mai mari de enzime digestive sănătoase.

Noul MJ-L700, care include o gură de alimentare largă, de 75 mm, este perfect pentru presarea cu ușurință a fructelor întregi, minimizând astfel degradarea fructelor și a legumelor. Ingrediente de dimensiuni mai mici, precum morcovii pot fi adăugați în timpul funcționării storcătorului printr-un mic orificiu de alimentare fără a mai deschide capacul principal, și chiar ingredientele mai dure precum ghimbirul pot fi stoarse lent și puternic, în mod eficient. Copiii pot învăța în siguranță lucruri noi despre prepararea alimentelor sănătoase, grație funcției de siguranță a modelului MJ-L700: La deschiderea capacului, alimentarea storcătorului este oprită automat.

Cu un design elegant, suplu și perfect finisat pentru a se adapta în orice bucătărie, storcătoarele de fructe și legume prin presare lentă MJ-L700 și MJ-L501 fac parte din aceeași linie de design ca și mașina de preparat pâine cu coajă crocantă Croustina, anunțată în august 2018. Modelele sunt disponibile în alb și negru cu un design mat, premium.

Cu Experience Fresh păstrați nutrienții și obțineți cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *