Allview X6 Xtreme – procesor MediaTek Helio P70

X6 Xtreme, noul flagship Allview, va fi dotat cu procesorul MediaTek Helio P70, o soluție de ultimă generație, capabilă de performanțe superioare.

Față de versiunea anterioară (P60), noul procesor generează o performanță îmbunătățită cu până la 13% și oferă suportul necesar afișajelor de tip FULL VIEW, la rezoluție Full HD +.

Puterea de procesare AI crește până la 30% în comparație cu modelele anterioare, X6 Xtreme oferind utilizatorului experiențe superioare.  Camerele flagship-ului surprind fotografii uluitoare și realizează filmări de invidat, iar puterea de procesare în cazul gaming-ul este cu până la 35% mai bună.

Folosind tehnologia Core Pilot 4.0, alături de UX monitoring și Energy Aware Scheduling (EAS+), X6 Xtreme aduce performanțe sporite, eficiență în economisirea resurselor și managementul optim al temperaturii.

În plus, modemul de ultimă generație integrat în X6 Xtreme, capabil de conexiune DUAL VOLTE/ DUAL VoWIFI, alături de sistemul inovativ Transmission Antenna Switching (TAS 2.0) asigură calitate maximă pentru convorbiri și transfer de date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *