Cele mai importante accesorii pe care sa le ai mereu in masina

Daca esti parinte, trebuie sa urmaresti acest articol pentru a afla care sunt cele mai importante accesorii pentru scaunele auto pentru copii pe care trebuie sa le ai mereu in masina atunci cand il transporti pe cel mic. Pe langa lucrurile zilnice de care copilul are nevoie, exista cateva accesorii care cresc gradul de siguranta atunci cand acesta calatoreste cu masina. In magazinul online al celor de la Nolakids gasesti o gama variata de accesorii care au grija de copilul tau si care iti fac tie ca parinte, viata mult mai usoara.

Daca iti doresti ca cel mic sa fie mereu in siguranta, mai ales atunci cand calatoresti cu masina, trebuie sa ai mereu cu tine cateva dintre urmatoarele accesorii:

parents-baby-drive_13339-169776

1.  Deviator centura pentru gravide

Centura pentru gravide este mai mult o centura de siguranta pentru copilul nenascut. In cazul unor accidente, aceasta centura ii poate salva viata micutului care urmeaza sa se nasca. Este foarte usor de utilizat, dar este foarte important ca din momentul in care afli ca esti insarcinata sa achizitionezi si sa folosesti acest accesoriu la fiecare calatorie cu masina. Aceasta centura protejeaza atat copilul nenascut cat si mama in eventualul unui accident si este recomandat pentru a doua luna de sarcina. Centura pentru gravide nu impiedica performanta de baza a sigurantei centurii, ci ajuta la pozitionarea centurii transversale pentru a pastra in siguranta copilul nenascut.

2.  Perna pentru somn linistit

Perna pentru dormit in forma de semiluna ii ajuta pe copii sa isi odihneasca capul pe o suprafata moale atunci cand dorm in scaunul auto, asigurand astfel o pozitie confortabila a capului lor, dar si faptul ca aceasta pozitie permite capului sa ramana in tetiera scaunului. Este foarte important ca cea mai sensibila zona, capul, sa ramana in tetiera scaunului fara a limita miscarea acestuia in cazul unui accident. Perna este foarte usor de introdus sub carcasa tetierei si se poate regla pe inaltime pentru a se potrivi cat mai bine. Copiii pot alege cea mai confortabila pozitie pentru ei sau pot renunta la ea atunci cand nu o folosesc.

3.  Oglinda auto

Oglinda auto nu este doar un accesoriu necesar, ci este unul dintre cele mai utile si importante accesorii, mai ales atunci cand copilul este doar cu unul din parinti sau cand nu este supravegheat pe bancheta din spate. Este special proiectata pentru ca persoana de la volan sa supravegheze activitatea copilului in timpul mersului printr-o simpla privire, fara a-i fi distrasa atentia de la drum.

4.  Suport de pahar

Suportul de pahar este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din masina parintilor niciodata, dar mai ales atunci cand urmeaza sa plecati la drum lung, de exemplu in vacante. Suportul pentru pahar impiedica varsarea lichidelor din diferite recipiente si te ajuta sa ai mereu la indemana paharul sau sticluta cu apa, lapte sau ceai pentru momente cand cel mic are nevoie de hidratare.

5.  Parasolar

Chiar daca urmeaza sa calatoresti cu masina si crezi ca cel mic este protejat intr-o proportie mare de razele soarelui, acestea pot intra pe geam si pot irita pielea sensibila a copilului. Cu siguranta nu iti doresti ca micutul tau sa sufere arsuri, alergii sau iritatii din aceasta cauza si nici sa simta vreun disconfort pe durata calatoriei. Poti alege parasolare care sa nu impiedice vederea soferului afara, insa este important sa alegi produsele potrivite pentru ca cel mic sa fie ferit de razele agresive UVA si UVB, indiferent de sezon, dar si sa poata vedea peisajele pe geam.

 

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante accesorii pentru scaunele auto pentru copii pe care este indicat sa le ai in masina si pe care le poti comanda simplu si rapid din magazinul online al celor de la NolaKids!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *