Unghii perfecte de femeie ingrijita

I-am luat mana delicata si unghiile ei erau perfecte. Mi-am trecut degetele peste suprafata lor neteda, m-am facut ca le duc la buze sa le sarut, dar am vrut sa verific daca mai persista mirosul acela puternic de substante folosite la manichiura. Am crezut ca abia si-a facut manichiura, cand mi-a spus cu multumire:

-Sunt facute de doua luni si parca acum am iesit din salon, nu?

Apoi mi-a vorbit cu entuziasm de cursuri manichiura  urmate de cea care ii facea unghiile de ani intregi.

BIO_SCULPTURE_GEL___LEADING_NAIL_CARE___Bio_Sculpture_Gel_9748b671-38ed-4037-9b1e-1715d3b3ddd0_2048x2048

Era o incantare sa o ascult sau asa se intampla cand iubesti pe cineva cu adevarat. Probabil si daca ar vorbi despre agrafe de par, tot i-as sorbi cuvintele.

Dar ce are un curs unghii atat de special, incat poate sa aduca infinita fericire unei femei? Aproape ca incep sa fiu gelos. O ascult, cum isi asculta elevul profesorul predand materia favorita.

  1. Este un curs de o zi la care manichiurista ei a invatat, cat in 10 ani de experienta. Nu poate uita ultima experienta, cand i-a examinat unghiile cu atentie, i le-a pipait pe fiecare in parte, apoi i-a spus ca este cazul sa ii aplice un tratament sa nu se mai rupa si exfolieze.
  2. Nuantele produselor sunt de vis. Paleta cromatica specifica produselor Bio-Sculpture este unica pe piata din Romania si nu se ia de pe unghii nici dupa 2 luni de la aplicare.
  3. In timpul efectuarii manoperei, clientele si manichiuristele nu simt absolut niciun disconfort, fiindca nu se mai face praf de la unghii si nu mai ies mirosuri puternice, care ar putea cauza alergii.
  4. Astfel de cursuri de manichiura abia au debutat in Romania, fiindca aceasta este o tehnica noua de manichiura care satisface femeile pretentioase din toata lumea.

Vorbim mult despre unghiile ei si fiindca arata impecabil o invit sa luam masa in oras. Cum ridica mainile si i se vad unghiile, lumea se simte hipnotizata de unghiile ei perfecte. Ea straluceste in sala de mese si unghiile par opere de arta. O privesc ospatarii cu admiratie, femeile abia isi reprima tendinta de a veni la masa ei si de a o intreba unde si-a facut manichiura, in timp ce barbatii sunt atrasi de unghiile ei perfecte, incat sarut mana aceea feminina cu patima, sa vada lumea ca mana este data de la facerea lumii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *