HP creează noi experiențe de gaming – Ecosistemul OMEN oferă jucătorilor noi instrumente de gaming concepute pentru victorie

Dintre noutăți:

  • OMEN Command Center: Revoluționarul hub de gaming îmbunătățit
  • Monitorul OMEN X 27: cu rate de refresh la nivelul competițiilor sportive de jocuri video, cu rezolutie  QHD și facilitate exclusivă de țintire automată cu posibilitate de personalizare
  • Perifericele OMEN: Căști noi cu răcire activă,o  tastatură uimitoare și modele cool de genți
  • Desktopul Pavilion Gaming și laptopul Pavilion Gaming 15: performanță atât pentru job cât și pentru gaming. 

HP a lansat la Gamescom 2019 noile modele OMEN și Pavilion, alături de servicii si produse software, toate concepute pentru a oferi experiențe de joc legendare pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul la care se află.

Gaming-ul a devenit un fenomen global, existând 2.3 miliarde de oameni care joacă jocuri video în întreaga lume. Dorința lor de a excela acoperă nu numai echipamentele de gaming, iar motivația de a câștiga este acum mai mare ca niciodată. 38% dintre jucători sunt motivați de abilitatea de a fi cei mai buni la un joc, în timp ce 35% se concentrează pe competiție și pe îmbunătățirea modului de joc. Odată cu introducerea funcției Coaching și lansarea noului OMEN Command Center, jucătorii pot evolua la cel mai înalt nivel.

În plus față de serviciile și produsele software de gaming, HP lansează noi monitoare și periferice printre care monitorul OMEN X 27, căștile OMEN Mindframe Prime Headset, tastatura OMEN Encoder, dar și o mulțime de alte produse din linia de accesorii OMEN Transceptor. Gama Pavilion Gaming se face remarcată prin desktopul Pavilion Gaming de tip DIY, tastatura Pavilion Gaming Keyboard 800 și primul laptop de gaming HP cu processor AMD – Pavilion Gaming 15. Acest portofoliu impresionant este completat de monitoarele HP 22x și HP 24x, ideale pentru gamerii care își doresc calitate la un buget accesibil.

“OMEN este un brand bazat pe comunitate și angajat să construiască un ecosistem de talie mondială cu cele mai bune componente hardware și software, conținut și servicii,” a declarat Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems, HP Inc. “Prin noile produse software și hardware lansate, inclusiv OMEN Command Center, OMEN X 27 și Desktopul  Pavilion Gaming, HP îmbogățește experiențele de gaming în timp ce îi ajută pe jucători să își îmbunătățească abilitățile și să devină mai buni ”.

Stimulent pentru performanță

OMEN Command Center – disponibil pentru orice computer cu Windows 10 prin Windows Store – vine cu o serie de funcții noi, concepute pentru a-l transforma într-un hub principal de gaming.

  • Coaching-ul este disponibil pe PC-urile OMEN, oferind inițial suport pentru League of Legends, urmând să fie disponibil pentru mai multe jocuri. Acest instrument bazat pe Inteligență Artificială (Mobalytics) analizează stilul de joc și pune la dispoziție informații despre punctele forte și slabe astfel încât să crească performanța jucătorului.
  • Prin My Games, gamerii își pot gestiona toate dispozitivele și librăria de jocuri dintr-un singur loc central, având astfel acces rapid la jocurile preferate. El conține o monitorizare în timp real a jocului pentru a ține evidența timpului petrecut pentru anumite titluri, împreună cu rapoarte săptămânale.  
  • Noua funcție Profiles permite crearea de profiluri bazate pe stare, activitate sau jocuri pentru PC-urile OMEN și accesorii și include suportul pentru tastatura OMEN Sequencer Keyboard și OMEN Photon Mouse.
  • Prin Rewards, varianta Beta lansată în SUA, gamerii pot câștiga premii în timp ce joacă jocurile preferate, au șansa să devină mai buni și iau parte la competiții.

Viteză și grafică pentru eSports

Noul OMEN X 27 se remarcă prin rezoluție Quad HD2 (2560 x 1440) care oferă suprafață dinamică și DCI P3 cu 90% spectru de culoare pentru o experiență de gaming completă.  Pentru a ține pasul cu un FPS de care sportivii au nevoie în cadrul competițiilor, monitorul are o rată de refresh de 240Hz, cu un timp de răspuns de 1ms și este certificat AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR, astfel asigură o imagine perfectă chiar și atunci când jocurile sunt în modul HDR. Toate aceste caracteristici sunt completate de un design îndrăzneț și atragător datorită celor 3 micro-rame, suportului metalic ajustabil și a luminii ambientale ce poate fi controlată prin OMEN Command Center, alături de noua facilitate exclusivă de țintire automată cu posibilitate de personalizare.

Accesorii de top

Noul set de căști OMEN Mindframe Prime include câteva îmbunătățiri semnificative. Funcția revoluționară de răcire activă, realizată prin intermediul tehnologiei FrostCap, încorporează o caracteristică de răcire pasivă, datorată unui nou distribuitor de căldură din grafit, adaptat cupelor auriculare de dimensiuni mărite. Sunetul surround integrat 7.1, alimentat de C-Media Xear ™, creează o acustică spațială realistă, destinată identificării cu precizie ridicată a sunetelor din joc. Funcția de anulare a zgomotului din mediul înconjurător (ENC) blochează sunetele reziduale din cameră, astfel încât vocea gamer-ului să fie clară în timpul acţiunii din joc. Nu în ultimul rând, noua interfaţă OMEN Audio Lab din OMEN Command Center oferă un control complet asupra experienței audio, pe baza unui egalizator cu 10 benzi ce include o varietate de presetări destinate personalizării nivelului audio, precum și comutatoare on/off pentru sunetul surround 7.1 și microfoanele ENC.

Tastatura OMEN 1100, în prezent realizată pe baza tehnologiei mecanice cu blue switch, va fi completată de noua tastatură OMEN Encoder Keyboard, ce include atât comutatoare Cherry MX Red cât și Cherry MX Brown, pentru cei care doresc o funcționare rapidă sau pentru cei ce preferă una mai lentă. Împreună cu opţiunea  anti-ghosting , n-key rollover şi complet integrate în Command Center-ul OMEN, ambele tastaturi sunt create pentru a excela.

Călătorești și te joci cu stil

Crearea de produse de înaltă calitate este o prioritate constantă pentru OMEN, demonstrată recent şi prin lansarea OMEN Apparel și a rucsacului original OMEN X Transceptor. Gama Transceptor de la OMEN continuă această tendință cu noile produse precum geanta de voiaj OMEN Transceptor 17.3” și rucsacul OMEN Rolltop 15”, pentru a oferi o varietate extinsă de opțiuni de călătorie. La vârful acestei game regăsim setul de transport OMEN Transceptor, adaptat noilor căști audio OMEN Mindframe Prime.

Experienţă accesibilă de gaming

Gama Pavilion Gaming Desktop redefineşte adaptabilitatea dispozitivelor, prin noul design 15L ce se concentrează pe economisirea spațiului utilizat. Acest design include sloturi de expansiune pentru până la trei unități de stocare și posibilitatea extinderii memoriei, a cardurilor grafice, carduri de rețea și carduri Wi-Fi, direct de către utilizator. Opțiunile oferite de procesoarele i7 8-core12 de Generaţia a 9-a de la Intel, precum şi Generaţia a 3-a de procesoare AMD Ryzen™ 7 8-core12, plăci grafice NVIDIA® GeForce® RTX 2070 şi ultimul RTX 2060 SUPER™, precum şi până la 32GB DDR4 de memorie, oferă puterea, memoria şi suportul grafic necesar celor mai recente jocuri sau proiecte creative.

Cel mai recent laptop Pavilion Gaming 15 este primul laptop AMD pentru gaming de la HP și oferă procesoare Ryzen™ până la generaţia a 7-a, toate într-un șasiu puternic de culoare neagră. Acesta dispune de grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti cu design Max-Q13, panouri micro-edge cu rate de refresh de 144Hz sau 60Hz la rezoluţia 1080p. Ventilatorul dublu, aerisirea în colțurile din spate și prizele de aer mărite maximizează fluxul de aer pentru a optimiza performanțele generale, păstrând dispozitivul răcit corespunzător chiar şi pe timpul unei utilizări de lungă durată. Creat pentru sesiuni de joc extinse și creare de conținut, este echipat cu o opțiune Wi-Fi 5 care acceptă viteze Gigabyte, acest laptop extrem de portabil fiind creat atât pentru job cât și pentru gaming.

Pentru ca niciun desktop nu este complet fără tastatura potrivită, noua tastatură Pavilion Gaming Keyboard 800 are comutatoare mecanice soft, dar de tip red, completate cu 100% anti-ghosting cu n-key rollover, ceea ce asigură un confort sporit încheieturii de la mână și patru zone de iluminare LED cu reglaj on-the-fly.

Aceste completări la ecosistemul Pavilion Gaming se potrivesc perfect cu noile monitoare pentru gaming HP 22x și HP 24x. Ambele sunt dotate cu rată de refresh superioară de până la 144Hz și timp de răspuns de 1ms, tehnologie AMD Radeon ™ FreeSync ™9, boxe integrate de înaltă calitate și standuri reglabile. HP 24x include compatibilitate G-SYNC® și o distanţă între marginea ecranului şi cea a monitorului foarte redusă, pentru o experiență de joc cu adevărat imersivă.

Prețuri și disponibilitate :

Monitorul OMEN X 27 va fi disponibil în EMEA în octombrie la preţul de 689 EUR

– Setul de căşti OMEN Mindframe Prime va fi disponibil în EMEA în august la prețul de 199,99 EUR

Tastatura OMEN Encoder va fi disponibilă în EMEA în octombrie la prețul de 139,99 EUR

– Genţile OMEN Transceptor vor fi disponibile în EMEA în august începând de la 49,99 EUR

– Desktop-ul Pavilion Gaming va fi disponibil în EMEA în august începând de la 599 EUR (AMD) și 649 € (Intel)

– Laptop-ul Pavilion Gaming 15 va fi disponibil în EMEA în octombrie începând cu 799 EUR

– Tastatura Pavilion Gaming 800 este deja disponibilă în EMEA pentru 99,99 EUR

HP 22x va fi disponibil în EMEA în septembrie pentru 169 EUR

HP 24x va fi disponibil în EMEA în septembrie pentru 229 EUR

Game Coaching este disponibil acum în OMEN Command Center din EMEA, în timp ce programul Rewards va fi disponibil în OMEN Command Center din regiunea EMEA la începutul anului 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *