Peste 20 de speakeri recunoscuți pe plan internațional și local vor fi prezenți la TEDxFloreasca, pe 23 august 2019

  • A doua ediție TEDxFloreasca adună la un loc, pe 23 august, în Promenada mall, peste 20 de invitați de seamă, recunoscuți pe plan internațional și local.

Vineri, 23 august are loc a doua ediție TEDxFloreasca pe terasa Promenada. Peste 20 de speakeri, actori, muzicieni, antreprenori, medici, profesioniști din tehnologie și design își vor împărtăși poveștile de viață în cunoscutul format TED.

Mihai Șora, Andrei Vulpescu, George Bonea, Cristian China-Birta și Tuncay Ozturk se numără printre cei care vor vorbi despre fericire, alegeri conștiente, încredere în propriile forțe, greutăți, provocări și reușite în viață și nu numai.

Tema evenimentului este “SMILE – the Power of Positive Psychology”, subiectul principal de anul acesta fiind psihologia pozitivă. Invitații sunt oameni care pot să ne inspire și care, la un moment dat în viață și-au dat seama cum se trăiește armonios și fericit, vor vorbi despre cum acceptăm pozitivismul în viața noastră și mai ales de ce merită să facem acest lucru.

TEDx Floreasca va aduce toate acestea și ceva în plus: o perspectivă românească. Veți cunoaște români de succes și poveștile lor. Vor fi prezente personalități importante din lumea universitară, a sportului, actorie, business, cultură, fotografie, design, medicină, corporativ și antreprenoriat.

<<Acum câțiva ani am început să mă uit la discursurile de la TED, iar mesajul despre “idei care merită împărtășite” a rezonat cu mine din prima. M-am hotărât să organizez un eveniment TEDx exclusiv cu ajutorul voluntarilor și astfel a luat naștere TEDxFloreasca. Viața este despre a experimenta momente memorabile și a spune povești minunate, așa încât ne luăm angajamentul că pe 23 august nu vom oferi doar un simplu eveniment, ci oportunitatea conectării cu oameni valoroși.>>, a declarat Adrian Cioroianu, Lead Organizer TEDx Floreasca 2019.

Evenimentul TEDxFloreasca este cu adevărat special pentru că este organizat cu ajutorul a zeci de voluntari, oameni din diferite domenii, care investesc timpul și cunoștințele dobândite de-a lungul anilor pentru a crea momente excepționale și de un real impact.

Mai multe detalii despre eveniment şi despre cei care vor fi prezenţi pe scenă sunt disponibile pe http://tedxfloreasca.ro/.

Biletele s-au pus deja în vânzare la prețul de 99 lei bucata și le puteți găsi aici: https://www.bilete.ro/tedx-floreasca-smile-the-power-of-positive-psychology/tedx-floreasca-smile-the-power-of-positive-psychology-23-aug-2019/

Evenimentul TEDxFloreasca este susținut de Promenada Mall, NN România și Aqua Carpatica, în calitate de parteneri principali.

Alţi parteneri ai evenimentului: Cramele Hamangia, Rives, ACKnowledge, Evrika Publishing, Subway, Solo Caffe.

Parteneri media: DigiFM, DIGI24, Radio Romania Cultural, Canal 33, BiziLive TV, Blitz TV, Business Days, Sales Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *