Servicii funerare Topoloveni debuteaza cu explicatii

70359319_1362299727278771_7762492447887720448_n

Imi amintesc si acum rolul maestrului de ceremonii de la inmormantarile de la tara, din vremea in care nu existau firme de servicii funerare. Erau atat de multe lucruri de facut, incat sa nu se piarda din vedere ceva, persoana cu experienta in organizarea inmormantarilor, fiindca trecuse prin asa ceva, venea la domiciliul defunctului si consilia familia indurerata.

In anumite zone ale tarii, la casa mortului se pune doliu pe peretele dinspre drum si fasia de panza neagra ramane acolo si cateva luni de la inmormantare. In altele, se pune doliu la usa si se lasa poarta deschisa. Dupa plecarea mortului la groapa, doliul de la usa se ia si in afara canii si batistei puse la vedere, nu exista alte insemne ca in locul acela a murit cineva.

Cei care organizeaza o ceremonie de inmormantare trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

-pregatirea decedatului.

-pregatirea locului unde se depune sicriul

-pregatirea locului de veci: mormant, cavou

-transportul funerar

-pregatirile facute pentru oamenii care participa la priveghi si la trista ceremonie

-pregatirea florilor, lumanarilor si a tuturor obiectelor traditionale care se ofera preotului si celor care au un rol important. De exemple, celor care duc coroanele li se dau batiste cu banuti in ele.

Lista este lunga, timpul scurt si firmele de pompe funebre de pe site-ul dispeceratului national de profil aleg cei mai rabdatori operatori funerari din lume, care explica familiei tot ce este de facut.

Pas cu pas, apartinatorii sunt tinuti la curent cu organizarea si li se cere parerea.

Asa procedeaza si servicii funerare Topoloveni  partener de nadejde al call centerului non stop de servicii funerare, 07 Funerare.ro.

Sigur ca avem nevoie sa stim cui ii incredintam organizarea inmormantarii celor dragi, fiindca nu ne dorim nici esecuri, nici intarzieri. 07 Funerare.ro inseamna cele mai bune firme de pompe funebre verificate si inscrise in baza de date sa le fie gasite mai usor apartinatorilor nemangaiati. O firma de pompe funebre termina la timp totul, fiindca:

-dispune de personal priceput si cu experienta. Echipa coordonata cu mana forte are sarcini bine stabilite si termene limita in care trebuie sa se incadreze.

-dispune de o baza materiala necesara pregatirii trupului neinsufletit. Are in stoc: modele diferite de sicrie, unele mai scumpe, altele mai ieftine, echipamente pentru sicrie, dar si sali de pregatire a defunctului.

-flota funerara permite transportul funerar legal si elegant, in interioare prevazute cu frig, cand afara este foarte cald si corpul neinsufletit ar avea de suferit. Se stie ca la temperaturi foarte inalte, procesul descompunerii este accelerat. Noroc cu injectia de conservare, facuta de profesionisti care tine pe loc acest proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *