Rochii pentru eleganta ta de zi cu zi

Rochia este, prin excelenta, un articol vestimentar feminin. Desi multe doamne si domnisoare aleg pantalonii, de asemenea extrem de eleganti in anumite contexte, rochia ramane, fara indoiala, o piesa statement a feminitatii. Magazinul ejolie.ro ofera tutror celor care iubesc feminitatea, rochii dama elegante, casual sau office, la preturi avantajoase si de calitate exceptionala. Daca ocaziile speciale sunt mai putine, iar pentru asta avem nevoie doar de cateva rochii in garderoba, activitatile zilnice necesita mai multa atentie si o colectie de haine mai mare. De exemplu, pentru doamnele si domnisoarele care lucreaza la birou, fiecare zi poate fi o adevarata provocare. Mediul de lucru este esential pentru crearea codului nostru vestimentar. Odata cu cresterea start-up-urilor si raspandirea unui concept de lucru mai inteligent, chiar si imbracamintea profesionala a suferit modificari. Nu este sigur ca un costum sau o rochie este solutia preferata. In primul rand, trebuie luate in considerare imaginea companiei, dimensiunea acesteia si varsta medie a colegilor. Iata cateva stiluri:

  1. Casual

Daca mediul de lucru este informal si nu presupune contact direct cu clientii, poti paria pe un aspect casual. Chiar si unele companii in care exista un cod vestimentar formal, se creeaza uneori o „vineri casual”, mai confortabila si mai sportiva. Cu toate acestea, un aspect de birou casual nu inseamna neglijare. Poti alege o multitudine de rochii casual care sa arate bine, sa fie si elegante si sa te faca sa te simti bine in pielea ta. Ejolie.ro iti ofera o gama larga de unde sa alegi. Evita insa hainele cu rupturi sau pantalonii scurti. Acestea sunt pentru club si plaja.

  1. Office formal

Codul vestimentar formal este cel mai clasic dintre toate. Dupa cum sugereaza si numele, impune o tinuta extrem de formala, care lasa putin loc creativitatii. Este tipul de imbracaminte profesionala, utilizat la cele mai inalte niveluri de conducere si in ocazii oficiale. Din fericire, la ejolie.ro exista rochii office pentru astfel de situatii, in care vei arata impecabil. Accesoriile vor fi de calitate si pantofii clasici.

  1. Business casual

Este o combinatie intre cele doua. Rochiile sunt elegante, insa nu epateaza, oferind, in acelasi timp, comoditate purtatoarei. Profesionalismul joaca un rol important, dar exista inca loc pentru confort si pentru jocul cu accesorii.

Indiferent de alegere, la ejolie.ro vei gasi rochii si articole vestimentare pe masura dress codului impus de locul de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *