Parfumul primăverii se face simțit în colecția #smellslikespring de la FlorariaMobila.ro

cxvxvxvxvxvxv

Explozia de culoare, parfum și energie pe care ne-o oferă natura în fiecare primăvară își găsește expresia în aranjamentele florale din colecția #smellslikespring de la FlorariaMobila.ro. Colecția excelează în buchete de flori sau aranjamente florale cu suport din porțelan bazate pe combinații de frezii, lalele, anemone, mini gerbera, skimmia, lisianthus, ranunculus și trandafiri, înconjurate de verdeață din abundență – eucalipt și pittosporum.

Buchetele de flori sub formă de con aduc un aer de prospețime și spirit nonconformist, iar vasele de porțelan în culori pastel potențează delicatețea și fragilitatea florilor. Pentru cei ce preferă varianta de flori în cutie, atât de căutată în ultima vreme, în colecția de Mărțișor sunt disponibile cutii roz și albe cu diverse combinații de flori. Iar pentru cei ce doresc un cadou cu adevărat spectaculos există varianta unui aranjament special de 50 cm care va impresiona cu siguranță. Descoperiți întreaga gamă de aranjamente accesând florăria online aici: https://www.florariamobila.ro/8martie

Pentru cei ce vor să ofere cadouri de Mărțișor sau 8 Martie partenerilor de afaceri, comenzile încep de la cel puțin 350 de lei din seria special concepută pentru corporate, cu livrare în București sau zonele limitrofe, pentru o adresă sau cu ofertă separată de transport pentru mai multe adrese. Serviciul corporate include gratuit felicitare și pungă de cadou. Prețurile pentru buchete sau aranjamente încep de la 42 de lei.

Cu o experiență de 7 ani pe piața din România, Florăriamobilă.ro https://www.florariamobila.ro/ este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapidă. De la plasarea comenzii și până la livrarea efectivă trec cel mult 2 ore. În plus, fiecare comandă este reconfirmată prin trimiterea în prealabil a fotografiei produsului livrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *