Trusa completa pentru a-ti optimiza si proteja smartphone-ul

etuo-5

 

 

Tocmai ai cumparat un smartphone nou, fie el noul iPhone, un Samsung, Huawei, Google Pixel, LG, Sony sau chiar un BlackBerry? Poti optimiza telefonul cu protectie si accesorii care ii vor imbunatati performantele si ii vor garanta rezistenta, dar si aspectul unic.

Pentru unii, cumpararea unui smartphone este un moment interesant, in timp ce descopera un dispozitiv nou cu functii noi si extrem de utile. Pentru altii, este doar un rau necesar, din moment ce vechiul model s-a stricat sau este depsit de evolutia tehnologiei. Indiferent de ceea ce simtim cu privire la achizitionarea unui telefon nou, ramane universal valabil faptul ca atunci cand il cumparam, trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a-l proteja si a-l face mai eficient si placut de manevrat.

Iata o lista de lucruri care trebuie luate in considerare dupa cumpararea unui smartphone nou, lista ce cuprinde orice de la folii protectie smartphone si pana la baterii reincarcabile.

O husa sau carcasa 

Ah, carcasele si husele telefonului au devenit ceva clasic! Evident, primul lucru pe care il vei cauta dupa obtinerea unui smartphone nou este o husa care sa aiba grija de el. Cu pretul dispozitivelor, evident ca nu doresti ca acesta sa se sparga dupa o cadere accidentala. Exista multe astfel de produse pe piata, insa atragem atentia asupra unui magazin online care credem ca iese in evidenta. Este vorba despre magazinul online etuo.ro. Aici poti gasi inclusiv huse personalizate smartphone, care ii vor oferi device-ului tau un look unic, diferit de tot ceea ce vei vedea la alte persoane. La etuo.ro vei gasi toate stilurile, transparente, cu modele, culori si, de asemenea, pentru majoritatea marcilor de telefoane majore, precum iPhone, Samsung, Google, LG, Huawei si chiar pentru iPad. Acelasi lucru este valabil si pentru carcase telefoane.

Pentru cei care doresc sa aiba o carcasa care sa reflecte cu adevarat imaginea lor, serviciul online de personalizare este cea mai buna solutie.

Acesta ofera diferite tipuri de carcase si huse de protectie pentru smartphone, dar ofera si posibilitatea de a-l personaliza dupa bunul plac.

Adauga motivul sau fotografia preferata, schimba culoarea sau adauga un filtru sau un text! Astfel vei avea si protectie, si un accesoriu la moda, care sa reflecte stilul tau.

Folie de protectie

O carcasa de telefon protejeaza carcasa telefonului, dar nu toate protejeaza ecranul. Exista multe moduri de a zgaria sau de a sparge ecranul. Evident, ne gandim la caderea dispozitivului, dar poate aparea si o zgarietura cauzata de cheile din buzunar sau ghiozdan. Un ecran de telefon este destul de costisitor de reparat si ar trebui sa alegi o folie de protectie. La etuo.ro vei gasi folii de protectie pentru orice tip de device, iar preturile sunt super cool!

Baterie externa, selfie stick si multe altele

Ce mai poti achizitiona pentru a proteja, personaliza si pentru a avea tot ce iti trebuie pentru smartphone-ul tau? O baterie externa poate fi extrem de utila daca ti se descaraca device-ul si nu ai posibilitatea de a-l incarca imediat. De asemenea, un suport pentru telefon este util daca ai nevoie sa il tii in masina sau pe ghidonul bicicletei. Nu uita de un selfie stick, fara de care fotografiile nu ar avea niciun farmec. Exista o lista imensa de accesorii numai bune pentru telefonul tau. Toate acestea, impreuna cu preturi bune si o calitate exceptionala, le vei gasi pe site-ul magazinului online etuo.ro!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *