Cel mai bun sistem de web hosting!

In aceasta perioada de criza economica, cel mai bun lucru pe care il pot face firmele romanesti este sa se mute pe mediul online. Mgazinele online beneficiaza de mult mai multa expunere publicitara, uneori chiar si gratuita, fata de un magazin cu sediul fizic. Solutii pentru web hosting Romania le putem gasi pe site-ul www.thc.ro .

Ce este Gazduire Web sau Web Hosting?

Pe scurt, gazduirea web este un serviciu oferit de companiile de gazduire. Acestea gazduiesc fisierele site-ului dvs. web, astfel incat acestea sa fie accesibile pe internet. Ganditi-va asa: aveti o multime de fisiere diferite pe computer, iar daca doriti sa le accesati, deschideti fisierul. Dar, daca doriti sa aratati acest fisier altcuiva, trebuie sa fie in aceeasi camera sau ar trebui sa le trimiteti fisierele. In aceasta metafora, gazdele dvs. web actioneaza ca expeditor. Toate fisierele site-ului dvs. sunt stocate pe serverul companiei dvs. de gazduire. Apoi, ori de cate ori un vizitator introduce tipul de domeniu, serverul trimite aceste fisiere catre browserul web. Site-ul dvs. web este doar o colectie de fisiere si elemente media diferite, cum ar fi fotografii. Deci, inchiriati un spatiu pe un server web si stocati toate fisierele acolo. Gazda web va va oferi, de asemenea, lucruri precum intretinerea serverului, asistenta, conturi de e-mail si multe altele. De asemenea, va vor oferi instrumente care va permit sa va gestionati cu usurinta serverul, chiar si fara abilitati tehnice. Dupa ce ati cumparat gazduire, ati incarcat fisierele site-ului dvs. pe serverul web si ati indicat numele de domeniu catre contul de gazduire, veti avea un site accesibil tuturor celor din lume. Exista mai multe forme de gazduire web disponibile pentru dvs. Chiar daca exista multe tipuri de gazduire, nu orice stil va fi potrivit pentru site-ul dvs. web.

Gazduire comuna

Gazduirea in comun este cea mai populara forma de gazduire si probabil cea mai potrivita pentru majoritatea proprietarilor de site-uri web. Unul dintre cele mai mari avantaje ale gazduirii partajate este ca este incredibil de ieftin. Daca aveti un buget mic sau nul, puteti face totusi sa optati pentru gazduire partajata.

Motivul pentru care este atat de accesibil este faptul ca partajati resursele serverului cu sute pana la mii de alte site-uri. Deci, in loc sa platiti singur pentru intregul server, veti imparti cecul.

Gazduirea partajata nu numai ca este foarte usor de utilizat, dar, intrucat este orientata catre incepatori, este unul dintre cele mai simple medii de gazduire de creat.

Gazduirea VPS este un stil de gazduire foarte diferit. Utilizeaza un proces tehnic numit virtualizare pentru a crea un server dedicat virtual. Cu toate acestea, tot atrage resurse de pe mai multe servere fizice pe care le partajati cu alte persoane.

Cel mai mare beneficiu al gazduirii VPS este ca aveti acces la niveluri mult mai mari de resurse server. Astfel, performanta site-ului dvs. se va imbunatati de la sine.

Thc.ro pune la dispozitia clientilor cele mai avantajaose servicii de acest tip la preturi foarte convenabile. Gazduirea magazinului online este unica cale de a invinge o criza economica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *