07Funerare Botosani protejeaza apartinatorii si ospateaza participantii la ceremonie

DJI_0007-555x555

Vestea ca au pierdut pe cineva drag ii bulverseaza si pe cei mai puternici apartinatori, fiindca stiu ca acest tip de pierdere nu poate fi niciodata compensata. Lucrurile se fac, se repara, dar de cei care mor ne va fi toata viata dor.

Ce este mai dureros, familia indurerata trebuie sa se ocupe de tot, iar durerea din suflet este prea mare.

La acest lucru s-a gandit initiatorul dispeceratului national 07Funerare.ro, cand a pus bazele unei platforme pe care apartinatorii gasesc cele mai bune firme de servicii funerare Botosani.

Casa Funerara Deus are grija de toate persoanele implicate in fiecare caz pe care il preia in parte, adica: de apartinatori, de decedat si de cei care participa la trista ceremonie.

Apartinatorii care au norocul sa intre pe site-ul dispeceratului 07 Funerare.ro si sa sune la firma prezentata mai sus beneficiaza de:

-consultanta gratuita atat de necesara in aceste momente.

Familiei indurerate i se prezinta designul inmormantarii in functie de bugetul de care dispune. Se gasesc solutii atat pentru apartinatorii pretentiosi, care dispun de bani si doresc o inmormantare de lux, dar si pentru cei care se limiteaza la o ceremonie cat mai economica.

-punerea la dispozitie a tuturor accesoriilor si lucrurilor necesare inmormantarii: a sicriului complet echipat, a prosoapelor si batistelor, a mancarii livrate de firma de catering Botosani atent verificata, care poseda autorizatie pentru astfel de servicii. Stresul cauzat de efectuarea cumparaturilor rapide dispare si apartinatorilor li se ofera timpul necesar sa inteleaga ce s-a intamplat si ce solutie gasesc sa treaca peste nefericitul eveniment.

Spuneam ca si defunctul va fi tratat cu deferenta, fiindca profesionistii de la firma de pompe funebre amintita mai sus il vor pregati atent ca imaginea sa sa fie impecabila. Va fi in mod cert pus la patru ace, foarte curat, bine imbalsamat si profesionist machiat, incat urmele mortii nu se vor vedea pe chipul sau.

In capela se va simti numai mirosul florilor si al lumanarilor si lumea va avea impresia ca participa la o intalnire intre prieteni.

Firmele de pompe funebre prezente pe site-ul 07Funerare.ro au insa grija si de participantii la inmormantare. Pentru ei livreaza cea mai buna mancare, corect manipulata si ambalata ca oamenii sa o serveasca fara retinere, cu placere, in memoria decedatului.

Toti participantii la inmormantari au laudat mancarea de la Casa Funerara Deus, fie ca a fost oferita la pachet, fie ca parastasul a fost organizat intr-o sala special amenajata sau la restaurant.

Familia indurerata poate continua colaborarea cu firma respectiva si pentru: construirea unui cavou si ridicarea unei cruci de marmura.

Activitatea unei firme de servicii funerare are un impact mare si in randul celor vii, dar si in randul celor decedati, de aceea apartinatorii trebuie sa o aleaga corect.

Disponibilitatea, dotarile, resursele materiale si umane contribuie decisiv la acele servicii de top pentru care clientii sunt foarte multumiti si recomanda firmele care au muncit enorm ca inmormantarea sa fie organizata ireprosabil.

07Funerare.ro este garantul acestor particularitati, fiindca daca aceste criterii nu sunt indeplinite, firmele nu sunt acceptate in baza de date.

Cu servicii catering funerar autorizate se evita cazurile de toxiinfectii alimentare legate de activitatea firmelor de pompe funebre neautorizate despre care presa a scris mult in ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *