Samsung lansează competiția de League of Legends Wild Drift dedicată pasionaților de mobile gaming

competiție League of Legends Wild Rift

Gaming-ul este una dintre cele mai plăcute activități de a ne petrece timpul liber, lucru confirmat de altfel și de un studiu făcut de Samsung, conform căruia, în 2020, 75% dintre românii din mediul urban s-au jucat cel puțin o dată pe săptămână.

 Platforma Play on with Samsung reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil sau diferite proiecte de conținut, precum și crearea de competiții de gaming proprii.

 Vestea bună, pentru toți pasionații de jocuri, este următoarea: Samsung a lansat competiția LoL Wild Rift. Aceasta are loc între echipe de câte 5 membri, care se pot înscrie accesând pagina de campanie, aici.

 Înscrierile sunt deschide în perioada 08-23 aprilie, pentru persoanele de peste 16 ani. „Bătălia” dintre echipele participante va avea loc pe data de 25 aprilie, ora fiind comunicată ulterior pe pagina de Facebook Samsung România.

 Cei care nu au o echipă cu care pot concura este că își pot găsi co-echipieri pe grupul de Discord dedicat competiției, de aici.

 Care este miza? Membrii echipei câștigătoare vor primi câte un telefon Samsung Galaxy S21+.

 Mai multe detalii despre competiție puteți găsi aici, precum și pe canelele echipei Nexus. Samsung este partener Nexus din 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *