Huawei transformă utilizatorii în videografi și le oferă posibilitatea de a participa și filma alături de Lidia Buble pentru noul său clip într-un nou concurs inedit

HUAWEI x Lidia Buble (1)

Concursul vine la pachet și cu un worskshop teoretic și practic pentru câștigători

Huawei Consumer BG celebrează lansarea noului telefon HUAWEI nova 9 cu un concurs care transformă consumatorii în videografi și le oferă posibilitatea să filmeze la noul clip al Lidiei Buble. Cei interesați se pot înscrie în perioada 27 octombrie – 1 noiembrie, prin intermediul paginii de Instagram – @huaweimobilero și pot fi unul dintre cei patru câștigători care o vor filma pe Lidia Buble cu ajutorul noului nova 9. Telefonul este în continuare disponibil pentru precomandă împreună cu o pereche de HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere, până pe data de 31 octombrie.

Huawei celebrează lansarea telefonului HUAWEI nova 9 cu un concurs sub forma unui workshop, iar câștigătorii vor petrece o zi pe platoul de filmare alături de Lidia Buble pentru cel mai nou videoclip al artistei. În cadrul filmărilor, aceștia vor avea șansa să filmeze cadre din platou cu ajutorul noului telefon nova 9, pentru a demonstra capabilitățile extraordinare video ale camerei sale foto.

Fanii artistei și iubitorii de tehnologie care doresc să se înscrie au ocazia să o facă până pe data de 1 noiembrie, prin intermediul paginii lor de Instagram. Aceștia trebuie să creeze un video, realizat cu un smartphone, cu tema anunțată anterior printr-o postare disponibilă pe pagina @huaweimobilero. Participanții trebuie să posteze video-ul ca Story pe pagina lor de Instagram cu tag către pagina @huaweimobilero, urmând ca acestea să fie repostate pe pagina Huawei în secțiunea Highlights. Patru dintre cele mai creative video-uri vor fi câștigătoare, iar cei care le vor produce vor participa la o experiență inedită alături de Huawei și Lidia Buble.

Experiență transformată și într-un workshop util

Experiența celor care se înscriu în concurs va avea și o componentă de workshop, prin intermediul căruia cei patru câștigători, alături de un trainer videograf, vor învăța despre utilizarea funcțiilor video și caracteristicile telefonului nova 9. Workshop-ul va fi împărțit într-o parte teoretică și una practică, și va avea loc pe data de 5 noiembrie. În cadrul părții practice, participanții vor exersa teoria și, sub îndrumarea trainerului, vor avea posibilitatea să filmeze anumite cadre pentru un video de Behind the Scenes al videoclipului Lidiei Buble, alături de echipa de întreaga echipă de filmare.

Noul telefon nova 9 dispune de o cameră performantă, iar datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm, utilizatorii pot imortaliza imagini excelente. În plus, nova 9 oferă caracteristici extinse de filmare 4k, printre care se numără înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video.

Pe lângă camera foto & video performantă, nova 9 dispune de un design extraordinar de elegant și ultra-ușor, performanța puternică și durată lungă de viață a bateriei, alături de funcția de încărcare super rapidă de 100% în doar 38 de minute. Toate acestea sunt caracteristicile care au consacrat seria Nova de-a lungul timpului, iar în cazul HUAWEI nova îl fac ideal pentru crearea de conținut video.

HUAWEI x Lidia Buble (2)

Noul telefon HUAWEI nova 9 este disponibili la precomandă, împreună cu o pereche de HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere, până pe data de 31 octombrie.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *