AXIS Q6318-LE – camera PTZ cu cel mai rapid zoom de pe piata

Axis Communications anunta lansarea AXIS Q6318-LE, o camera PTZ de mare viteza prevazuta cu sistem de iluminare in infrarosu (IR) si functie de vedere pe timp de zi/noapte pentru supravegherea in conditii de intuneric deplin. Camera este ideala pentru supravegherea in mediile urbane, oferind o rezolutie 4K UHD superioara si un senzor de 1/2″ cu zoom optic de 31x.

Aceasta camera de performanta inalta este prevazuta cu focalizare laser, pentru o eficienta precisa chiar si in conditii de intuneric. De asemenea, aplicatia AXIS Object Analytics face posibila detectarea si clasificarea persoanelor si vehiculelor – totul adaptat la nevoile de supraveghere specifice.

AXIS Q6318-LE include aplicatia de urmarire automata Autotracking 2 cu functie de urmarire, precum si o functie de ajutor la orientare cu suprapuneri dinamice pentru urmarirea activa a obiectelor si orientarea rapida.

In plus, camera este prevazuta cu un modul TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2, care garanteaza stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice.

Caracteristicile principale includ:

  • Senzor de 1/2″ cu zoom optic de 31x;
  • Sistem de iluminare IR si functie de vedere pe timp de zi/noapte;
  • AXIS Object Analytics, Autotracking 2;
  • Focalizare laser pentru o focalizare precisa;
  • Modul TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.

Aceasta camera accepta conexiunile prin fibra optica si PoE, permitand instalarea usoara si realizarea de conexiuni pe distanta lunga. Totodata, dispune de doua zone de temperatura pentru economisirea energiei, care sunt extrem de utile atunci cand este alimentata folosind panouri solare sau baterii. Pentru rentabilizarea operatiunilor, trebuie doar sa alegeti unul dintre cele doua intervale de temperatura diferite.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *