HONOR a obținut 45 de premii din partea presei internaționale la MWC 2024

[București – 29 februarie 2024] – HONOR, furnizor de top la nivel global de dispozitive inteligente, și-a dezvăluit noua strategie all-scenario bazată pe inteligența artificială, odată cu lansarea globală a HONOR Magic6 Pro și HONOR MagicBook Pro 16 la MWC 2024, în Barcelona. Cu o interfață bazată pe intenție și colaborarea trans-OS, HONOR prezintă funcționalități bazate pe AI, precum Magic Portal și MagicRing, primind o largă recunoaștere din partea presei mondiale.

Anul acesta la MWC, HONOR a obținut un total de 45 de premii din partea presei globale. Lansarea la nivel mondial a HONOR Magic6 Pro a fost întâmpinată cu recenzii pozitive din partea mass-mediei. Astfel, Android Headlines a desemnat HONOR Magic6 Pro „Best of MWC 2024″, afirmând că smartphone-ul „reprezintă un pas înainte față de predecesorul său, oferind nu doar camere excelente, ci și performanțe remarcabile din alte puncte de vedere”.

Android Police a susținut: „Cu Magic 6 Pro, HONOR duce partea de hardware la un alt nivel, depășind competiția în anumite domenii cheie.” De asemenea, publicația tech CNET a comentat: „Magic 6 Pro este printre cele mai captivante flagship-uri Android disponibile în acest an”.  Impresionată de performanțele remarcabile ale HONOR Magic6 Pro, renumita publicație de lifestyle GQ Spania a transmis: „ Seria Magic Pro a HONOR este cea mai performantă serie a brandului, oferind cele mai bune componente hardware și software.”

În premieră mondială, HONOR a prezentat primul său PC cu inteligență artificială, HONOR MagicBook Pro 16, care a atras laude din întreaga lume din partea presei internaționale. Mashable a inclus HONOR MagicBook Pro 16 în lista sa cu „Best Laptops of MWC 2024”. Android Authority a acordat modelului HONOR MagicBook Pro 16 premiul „Best of MWC 2024” și a transmis că: „HONOR MagicBook 16 Pro este un laptop puternic, conceput pentru era AI”. De asemenea, Trusted Reviews a acordat dispozitivului HONOR MagicBook Pro 16 premiul „Best in Show”, menționând: „Funcții precum Smart Picture Search, Smart Document Summary, Text Comprehension, AI Subtitle și Magic Text indică un viitor productiv în care AI ajută la ușurarea unor sarcini zilnice.”

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, un smartphone cu un design premium, a câștigat recunoașterea presei internaționale. Smartphone-ul a obținut în acest an prestigiosul premiu din industrie „GLOMO Best in Show”, acordat celor mai bune produse expuse la eveniment. În plus, publicația internațională COSMOPOLITAN a inclus smartphone-ul în lista „Recomandările editorului” pentru Săptămâna Modei de la Londra, declarând că: „Porsche Design HONOR Magic V2 RSR a revoluționat complet jocul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *