Kingston Digital prezintă noul card SD Canvas React V60

  • Conceput pentru fotografii profesioniști
  • Capacități mari de până la 1TB

București – 27 februarie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de stocare și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi disponibilitatea cardului de memorie SD Canvas React Plus V60. Acest produs este cel mai nou membru al familiei de carduri de memorie Canvas React adaptate pasionaților de fotografie. Noul card SD V60 este conceput atât pentru pasionații de fotografie, cât și pentru creatorii în devenire care sunt atenți la costuri, oferind viteze de până la 280MB/s1 și capacități de stocare ce pot atinge  1TB2, transformând modul în care fotografii își înregistrează și stochează portofoliul digital.

Fotografii știu că performanțele unui aparat foto depind de cardul de memorie. Cardul SD Canvas React Plus V60 sporește aceste performanțe, permițându-le fotografilor să surprindă cu ușurință fotografii de acțiune și clipuri video 4K Ultra HD, fără întârzieri și fără întreruperi. Caracteristica sa remarcabilă este viteza excepțională de scriere de până la 150MB/s, care permite înregistrări clare și precise în modul rafală sau de fotografiere continuă și asigură performanțe superioare pentru videoclipuri 4K la mai multe cadre pe secundă (FPS) decât UHS-I. Astfel, se elimină timpul de așteptare pentru stocarea în memoria cache a camerei, ceea ce garantează un proces creativ fătă întreruperi și o eficiență sporită a fluxului de lucru.

Pe lângă vitezele sale impresionante, cardul SD Canvas React Plus V60 oferă capacități de stocare generoase, de până la 1TB. Prin urmare, fotografii își pot transporta acum întregul portofoliu într-un singur pachet convenabil și compact, ceea ce elimină necesitatea înlocuirii frecvente a cardurilor de memorie.

Profesioniștii pot acum să stocheze mii de imagini și clipuri video de înaltă rezoluție, bucurându-se de liniște sufletească și confort în timpul îndeplinirii sarcinilor.

Kingston oferă o gamă de soluții de stocare pentru toți, de la fotografii amatori la videografii profesioniști”, a declarat Oscar Escayola Kaloudis, Business Manager responsabil cu unitățile flash în cadrul Kingston EMEA. „Odată cu introducerea cardului SD Canvas React Plus V60, am răspuns cerințelor utilizatorilor care fac tranziția la UHS-II, permițându-le să își înregistreze și să își stocheze lucrările la viteze excepționale și dispunând de un spațiu de stocare generos, totul la un preț accesibil.”

Cardurile SD Canvas React Plus V60 de la Kingston sunt disponibile la capacități cuprinse între 128GB și 1TB și beneficiază de garanție pe viață, asistență tehnică gratuită și fiabilitatea legendară Kingston.

Pentru mai multe informații, accesează kingston.com.

Caracteristicile și specificațiile cardului SD Canvas React Plus V60:

  • Capacitãți2:128GB, 256GB, 512GB, 1TB
  • Standardul/Clasa: Clasa 10, UHS-II, U3, V60
  • Performanța1:280/100MB/s citire/scriere (128GB)

280/150MB/s citire/scriere (256GB-1TB)

  • Dimensiuni:24 mm x 32 mm x 2,1 mm
  • Temperatura de funcționare:între -25°C și 85°C
  • Temperatura de depozitare: între -40°C și 85°C
  • Garanție:garanție pe viață, asistență tehnică gratuită

1 Pe baza testelor interne, performanța variază în funcție de dispozitivul-gazdă. Vitezele publicate necesită un cititor Kingston MobileLite Plus și un dispozitiv-gazdă UHS-II compatibil. Retrocompatibilitate cu dispozitive UHS-I.

2 O parte din capacitatea listată pe un dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și nu este disponibilă pentru stocarea de date. Prin urmare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea menționată pe produse. Pentru mai multe informații, accesează Ghidul pentru unitîți flash Kingston.

Cardul SD Canvas React Plus V60
Număr de serieCapacitate 
SDR2V6/128GB128GB 
SDR2V6/256GB256GB 
SDR2V6/512GB512GB 
SDR2V6/1TB1TB 

Kingston este prezent pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP și Kingston Technology Company, Inc. fac parte din același grup corporativ („Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, laptopuri și PC-uri la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și cea purtabilă, și la procesele de proiectare și producție pe bază de contract, Kingston contribuie la furnizarea de soluții utilizate în viața de zi cu zi, la muncă și pentru distracție. Cei mai mari producători de PC-uri și cele mai mari companii de cloud-hosting din lume se bazează pe Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită de întreaga lume zi de zi. Ne străduim să privim dincolo de produsele noastre pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre modul în care Kingston Is With You, accesează Kingston.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *