realme anunță data de lansare pentru seria realme 12 Pro

București, România – 5 martie 2023 – realme, brandul de smartphone cu cea mai rapidă creștere la nivel global, a anunțat oficial data de lansare a multașteptatei serii realme 12 Pro. Pregătită să fie o serie care va revoluționa fotografia pentru consumatorii tineri, seria este programată să fie lansată pe 19 martie 2024.

Anul trecut, realme  a devenit primul producător de smartphone-uri care a integrat o cameră de 200MP în segmentul său de preț prin seria realme 11 Pro. Acum, noua seria realme 12 Pro este pregătită să dezvăluie o altă revoluție în segment prin utilizarea unui unei lentile periscop, funcție întalnită doar pe telefoanele premium.

Punctul cheie al seriei realme 12 Pro este teleobiectivul periscop Next-gen Imaging, care a câștigat rapid aprecieri ca fiind cel mai bun periscop pentru portrete din segment. Obiectivul periscop al seriei realme 12 Pro este lider în segmentul său cu un zoom optic 3X, echivalent cu o distanță focală de 71 mm, ideal pentru un bokeh de calitate în portrete. Distingându-se și mai mult, acest model este echipat cu senzorul OV64B de ½ inch, cel mai mare senzor periscop din clasa sa.

realme 12 Pro Series este un model care schimbă regulile jocului în domeniul fotografiei oferind sistemul Omnifocal. Acest sistem inovator integrează o cameră principală cu senzor IMX890 de la Sony cu OIS pentru fotografii nocturne superioare, un teleobiectiv periscop de ultimă generație și o cameră ultra-wide. Împreună, aceste obiective oferă posibilități de zoom versatile la 0,6X, 1X, 2X, 3X și 6X, oferind claritate și detalii de neegalat la toate distanțele focale. Împreună cu un zoom digital de 120X, seria realme 12 Pro se remarcă în clasa sa, oferind versatilitate și calitate în fiecare fotografie.

Seria realme 12 Pro este îmbunătățită și mai mult de un algoritm de ultimă generație dezvoltat împreună cu Qualcomm. Acest algoritm asigură o îmbunătățire a imaginii prin tehnologiile LightFusion Engine si Night Eye, care asigură o tonalitate și o claritate superioare, dar și imagini mai bune pe timpul nopții.

realme a colaborat cu cineaști premiați cu Oscar pentru a crea portrete cinematografice

realme a anunțat o colaborare interesantă cu Claudio Miranda, cineastul premiat cu Oscar, pentru a aduce magia industriei cinematografice pe seria realme 12 Pro. Acest parteneriat își propune să reproducă specificațiile tehnice ale industriei cinematografice și să creeze primul portret cinematografic din industrie.

În urma acestei colaborări au rezultat trei filtre special personalizate pentru seria realme 12 Pro, Journey, Memory și Maverick. Inspirate din arta produsă de Claudio Miranda, aceste filtre au scopul de a crea un efect cu un puternic aer de film. Fiecare filtru este proiectat meticulos pentru a reproduce esența vizuală a unor filme iconice precum „Life of Pi”, „The Curious Case of Benjamin Button” și „Top Gun”: Maverick”.

În plus, seria realme 12 Pro le oferă utilizatorilor posibilitatea de a fotografia în formatul cinematografic 2,39:1, fără a fi nevoie de post-cropping, și introduce revoluționarul algoritm Cinematic Bokeh, care îmbunătățește experiența fotografierii portretelor.

Seria realme 12 Pro este oferită în culorile Submarine Blue și Navigator Beige

În plus față de performanțele sale tehnice, realme 12 Pro Series debutează în două culori inspirate din gama de ceasuri de lux – Submarine Blue și Navigator Beige. Submarine Blue este un albastru vibrant des întâlnit în designul cadranelor de ceasuri ale mărcilor de lux și este inspirat de adâncurile mistice ale oceanului, oferind o estetică senină, dar dinamică. Navigator Beige este o culoare naturală frecvent întâlnită la cadran și la curelele ceasurilor. Este un tribut adus spiritului de explorare, întruchipând un sentiment de eleganță și aventură atemporală.

realme a colaborat cu Ollivier Savéo  pentru design-ul seriei 12 Pro

realme a colaborat și cu Ollivier Savéo, maestrul internațional în designul ceasurilor de lux, pentru a crea design-ul noilor telefoane din seria realme 12 Pro. Ollivier Savéo  a colaborat anterior cu prestigioase mărci de ceasuri elvețiene, printre care Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling și Quentin. Expertiza sa a jucat un rol esențial în crearea unui design deosebit. Elementele de design includ un inel circular auriu, un cadran Sunburst lustruit și piele vegană premium.

Seria realme 12 Pro va avea debutul regional pe data de 19 martie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *