Fidel unui anumit joc si intrunirile de familie

Intrunirile de familie mi se par cele mai interesante, cele mai distractive si cele mai tari intalniri care pot avea loc  in jurul unei familii. Si cred eu cu tarie ca acestea mai intaresc si familia si mai strange lantul puterii. Iar cu acest lucru este de acord si tati si mami. De aceea, in weekend, de fapt, cam in fiecare weekend, incercam sa ne strangem cat mai multi la bunici.

Si acolo stam, vorbim, radem, glumim, mancam si ne jucam tot ce se poate. Iar saptamana asta am fost, ca de obicei, nu puteam rata asa ceva, si nepotul meu mi-a spus ca se joaca niste jocuri interesante. L-am intrebat ce fel de jocuri sunt si mi-a spus ca sunt niste jocuri misto.

5

 

L-am mai intrebat inca o data cu ce sunt si mi-a raspuns doar atat: jocuri batman. Si cand am auzit, primul lucru pe care l-am facut pentru ca sunt curios de moarte, a fost sa ma uit la laptopul lui si la jocurile pe care le joaca.

Si am vazut pe undeva ca adresa url ducea catre o platforma pe nume X jocuri si ca sunt interesante jocurile pe care le au acolo. Plus ca, cei mici pot petrece foarte mult timp pentru ca sunt jocuri interactive, sunt jocuri care te tin focusat acolo pe actiune si pe ceea ce trebuie sa faci.

Asa si cel mic. De cand a venit a tot stat cu laptopul in mana. A luat doar o scurta pauza cat sa manance si cam atat. Este un ambitios convins si a inceput sa treaca nivelurile de la inceputul jocului asa, fara sa stea sa se mai gandeasca.  Asa ca, va recomand si voua aceste jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *