Cum combatem poluarea fonica

Pornesc sa scriu acest articol de la zgomotul pe care il fac masinile si geamurile mele nu faceau fata de nici un fel. Am incercat toate metodele si tot degeaba, tot se auzea un zgomot foarte puternic. Tot nu reuseam sa adorm noaptea exact atunci cand „ti-e lumea mai draga”. Atunci cand simti efectiv ca pici din picioare ca ti se inchid ochii si ca vrei ca toate aceste lucruri sa se termine doar cu tine intr-un pat si o perna pe care sa adormi.

Si asta fiind vara. Iar deodata incepi sa auzi numai zgomot de masini si de tevile lor de evacuare. Si atunci iti dai seama ca geamul tau nu poate face fata deloc. Si pentru acest lucru am zis ca trebuie neaparat sa ma uit de niste termopane caci e foarte serioasa treaba si mai ales, nu este de glumit cu asa ceva. Somnul in familia mea este sfant si trebuie respectat.

Iar pentru acest lucru am cautat tamplarie pvc pe internet si am gasit niste geamuri foarte bune de la Klador, geamuri care isi merita toti banii. Cred ca acum v-ati dori si voi sa dormiti asa cum dorm eu, adica lejer, fara probleme si fara ca somnul meu sa mai fie deranjat de orice alta masina care si-a mai pus nu stiu ce teava de evacuare. Sunt eficiente si ma protejeaza acest geam termopan de poluarea fonica, daca vreti sa o numim astfel. Imi plac si forma geamurilor si faptul ca nu scartaie. Sunt usor de intretinut si mai ales, sunt si protectoare cu tine asa cum scriam in randurile de mai sus. Eu am ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *