Antrenamente sportive inteligente – Cele mai cool gadgeturi pentru sesiunile de jogging

Odată cu instalarea sezonului de primăvară, pasionaţii de sport tind să renunțe la orele de fitness petrecute în sălile de sport și să-și desfășoare activitățile de întreținere în aer liber. În acest sens, QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, recomandă un kit de accesorii ideal pentru buna desfășurare a celor 30 minute de sport în fiecare zi.

„Ne-am obișnuit până în acest moment cu faptul că pasionaţii de sport își doresc accesorii care să le completeze ținutele și care să nu le îngreuneze activitățile zilnice, funcționalitatea acestora și designul fiind cele mai importante criterii în achiziția lor”, a declarat Tudor Țiboc, Director General QuickMobile.

Astfel, pentru activitățile sportive desfășurate în aer liber, precum jogging-ul sau ciclismul în parc, din kit-ul sportivilor amatori, dar atenţi la detalii, nu trebuie să lipsească o brățară de fitness și o pereche de căști conectată la un smartphone protejat printr-o husă de calitate superioară.

Inovative prin design, dar și prin utilizabilitate, brățările fitness s-au dovedit a fi partenerul de nădejde al oricărui sportiv, indiferent de nivelul de experiență. În funcție de modelul ales, acestea pot monitoriza pașii, distanța parcursă, numărul de calorii arse, precum și intensitatea și durata activității. În plus, pentru a răspunde exigențelor, acestea sunt disponibile într-o gamă variată de culori.

Este universal cunoscut faptul că un playlist antrenant joacă un rol important în motivația fiecărui program de antrenament. Ce este important de reținut în acest sens însă, este forma căștilor, iar conform QuickMobile, modelul ideal este cel care se fixează după urechi, oferind astfel un confort sporit, dar și un sunet natural.

Nu în ultimul rând, pentru a beneficia de un confort optim în timpul antrenamentelor, se recomandă ca telefonul mobil să fie prins de braț printr-o husă specială, și nu în buzunar. Și în acest sens, posibilitățile de culori sunt numeroase, astfel încât modelul ales să fie pe placul fiecărui utilizator.

„De altfel, pentru cei care doresc să nu simtă o greutate pe brațe, există și posibilitatea înlocuirii husei speciale cu o borsetă la fel de practică. Modelele produse de Celly, de exemplu, sunt suficient de încăpătoare pentru a susține atât telefonul, cât și cheile de la casă și, în plus, sunt dotate cu un spațiu special pentru căști”, a menționat reprezentantul companiei.

Bineînțeles, kit-ul poate fi personalizat în funcție de preferințele fiecărui sportiv în parte și de bugetul disponibil pentru acesta, care se poate situa în jurul sumei de 600 lei.

Despre QuickMobile

După 11 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

Compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, iar odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, a lansat și platforma Service-Return.com, prin care clienții care solicită operațiuni de service o pot face simplu și rapid, oriunde din Europa.

Printre serviciile oferite de QuickMobile se numără Service Express (prioritate în service-urile autorizate și reparație în maxim cinci zile), 28 de zile drept de retur (de care beneficiază atât persoanele fizice, cât și cele juridice), plata securizată cu cardul, transport gratuit și prioritate la livrare pentru toate comenzile achitate cu cardul, împachetare premium, plata în rate fixe (fără dobândă prin Card Avantaj, Star BT și Bonus Card), deschiderea coletului la livrare, livrare rapidă prin Fan Courier (coletul ajunge în 24 de ore), Service Return cu transport tur-retur gratuit oriunde în Europa, Tax Free (clienții din zonele non-UE pot solicita restituirea TVA), plata prin Bitcoin, Shopping în Avanpremieră (prin care clienții pot beneficia de produse disponibile în exclusivitate în România pentru o anumită perioadă de timp), Gift Card (pentru cei care nu știu ce cadou să ofere), Reduceri de QuickEnd (promoții speciale în fiecare weekend), plata la livrare (se plătește doar la livrarea coletului) și Card de fidelitate LYONESS (cashback și shopping points la orice produs cumpărat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *