De ce sa folosesti surse de iluminat cu LED-uri?

 

Iata cele mai tari 6 motive care te vor convinge sa folosesti iluminatul LED:

  1. In primul rand, sursele pe baza de leduri (banda led, becuri led, etc) au o durata foarte mare de viata, aceasta durata de viata de 50.000 ore, testate in laborator de catre producator. LED-urile conserva energia si nu contin mercur sau alte substante toxice precum sursele de iluminat cu descarcare in gaze si sunt integral reciclabile.
  2. Economia de energie este de pana la 90%. Suna bine bine, nu? Inca nu am terminat cu avantajele. In acest articol o sa te convingi ca led-urile sunt cea mai buna sursa de iluminare pentru casa ta.
  3. Banda LED are o cromatica bogata, fiind disponibila intr-o gama de culori de baza ce pot fi combinate pentru obtinerea paletei de efecte cromatice dorite fara a necesita filtre de culoare suplimentare. Efectele luminoase controlabile permit reglarea fluxului luminos si a scenariului cromatic.
  4. Iluminatul pe baza de tehnologie LED nu emite radiatii UV sau IR la nivel daunator, lumina nu incalzeste suprafara luminata. Radiatiile UV afecteaza ochii si deterioreaza materialele textile, iar cele IR produc arsuri.
  5. Aprinderea este instantanee si fara palpait datorita absentei unui mediu gazos si a timpului de incalzire a acestuia, precum in cazul lampilor fluorescente.
  6. Sunt usoare. Dimensiunile si masa redusa ofera posibilitatea unor solutii inovative cu design compact.

Mai multe despre aceasta tehnologie poti afla aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *