RBE Connect pentru brokerii de asigurari, piata de capital, marfuri, credite si imobiliare

Bursa Romana de Afaceri organizeaza in data de 25 Noiembrie 2016 incepand cu ora 10:00 la sediul sau din Bd. I. C. Bratianu nr. 10, a treia editie a Morning Coffee @ RBE Connect , care va fi dedicata brokerilor de asigurari, de pe piata de capital , marfuri, credite si imobiliare.
RBE Connect pentru brokerii de asigurari, piata de capital, marfuri, credite si imobiliare
Cei cinci brokeri care vor fi selectati dintre aplicanti, au astfel ocazia de a descoperi facilitatile platformei de afaceri RBE Connect precum si modalitatile de colaborare cu Bursa Romana de Afaceri.

Colaborarea cu Bursa Romana de Afaceri poate fi o completare perfecta a gamei de servicii pe care un broker il poate furniza clientilor lui, maximizandu-si sansele de reusita pentru gasirea solutiilor la diversele nevoi de business ale acestora, inclusiv de identificare a unor oportunitati de afaceri si investitii in Romania, afaceri de vanzare, noi idei de afaceri profitabile si potrivite pentru un start-up de success, finantari, accesare de noi piete de desfacere si parteneri externi etc.

Reprezentantii Bursei Romane de Afaceri vor prezenta in cadrul intalnirii, si cateva din intentiile unor firme straine de a intra pe piata din Romania si a face investitii directe sau a dezvolta parteneriate de afaceri cu firme romanesti deja prezente pe piata, reuniunea din data de 25 noiembrie avand ca obiectiv si identificarea unor oportunitati reale de investitii si afaceri din Romania, acestea urmand a fi promovate pe plan international.

Brokerii sunt persoane foarte active in plan profesional, si pretuiesc exact puterea informatiei de afaceri si oportunitatea de a colabora cu o retea nationala si internationala pentru realizarea de noi tranzactii de afaceri.

Parteneriatul cu RBE Connect deschide pentru cei care practica brokerajul, noi orizonturi profesionale si posibilitati multiple de a intermedia noi dealuri. Cei interesati sa faca parte din echipa de 5 brokeri, pot solicita in sectiunea de Evenimente de Afaceri una din cele cinci invitatii gratuite pentru intalnirea de pe 25 Noiembrie 2016, sau trimitandu-ne un mesaj la adresa de e-mail office@rbe.ro

Cei cinci brokeri selectati pentru a participa la intalnirea Morning Coffee @ RBE Connect din data de 25 Noiembrie, vor primi si cate un voucher gratuit care le va da acces pentru un an de zile la serviciile Networking ale platformei Bursei Romane de Afaceri. Participarea la acest tip de evenimente de afaceri este gratuita.

Chiar daca participa sau nu la intalnirile Morning Coffee @ RBE Connect, orice broker (fie ca este vorba de cei de pe piata de capital, brokeri de afaceri, marfuri, asigurari, credite sau real estate) isi poate creea cont gratuit in platforma de afaceri RBE Connect, unde poate gasi noi idei de afaceri si solicitari de parteneriate din partea membrilor RBE Connect si poate promova propunerile de afaceri si investitii proprii sau in numele clientilor sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *