Vodafone Romania anunta castigatorul celui de-al doilea Audi RS5 din cadrul campaniei aniversare

Bucuresti, 14 mai 2018 – Vodafone Romania anunta ca Ionut Gabriel Bahnea, in varsta de 31 de ani, din judetul Giurgiu, a castigat al doilea Audi RS5 Coupé in valoare de 129.000 de euro, in urma tragerii la sorti din 19 aprilie 2018 si a finalizarii procesului de confirmare prevazut in regulamentul campaniei „Vodafone te sarbatoreste”. Acesta a intrat in tragerea la sorti cu 66 de bilete.

Vodafone Romania a luat decizia de a oferi un al doilea Audi RS5 Coupé, in valoare de 129.000 de euro in cadrul campaniei „Vodafone te sarbatoreste”. Compania a luat aceasta decizie dupa ce solutia software externa folosita pentru prima tragere la sorti a extras in mod aleator biletele si codurile de referinta corespunzatoare acestora, dar, din cauza unei erori tehnice, le-a sortat in ordinea alfabetica a codurilor de referinta, astfel influentand rezultatul final al extragerii. Tragerea la sorti din 19 aprilie 2018 a fost realizata utilizand www.random.org, unul dintre cele mai cunoscute servicii la nivel mondial pentru generarea de numere in mod aleator.

Campania „Vodafone te sarbatoreste” continua prin rasplatirea tuturor utilizatorilor aplicatiei My Vodafone – clienti persoane fizice care utilizeaza cartele preplatite si abonamente Vodafone, persoane juridice, precum si utilizatori ai altor retele mobile – cu un Samsung Galaxy S9 pe zi impreuna cu un abonament Super Red 30 gratuit pentru un an, precum si cu diverse alte premii zilnice. Pana pe 7 iunie 2018, orice utilizator eligibil poate castiga un premiu zilnic accesand sectiunea dedicata din aplicatie si invartind roata norocului. Pentru ca utilizatorii altor retele mobile sa poata castiga marele premiu zilnic constand intr-un Samsung Galaxy S9 impreuna cu un abonament gratuit Super Red 30 pentru un an, acestia trebuie sa isi porteze numarul de telefon in Supernet 4.5G. Campania este conceputa pentru a sarbatori in continuare alaturi de clienti recentele certificari obtinute de Supernet 4.5G de cea mai buna retea, din partea auditorului P3 Communications, si de cea mai rapida retea 4G, din partea Ookla.

Pe langa marele premiu zilnic, campania „Vodafone te sarbatoreste” ofera o gama variata de premii, de la reduceri pentru excursii, la boxe portabile, casti, incarcatoare, bratari fitness, reduceri pentru dispozitive si accesorii disponibile in magazinul online, precum si reduceri la carti, pachete gratuite de trafic de date, acces gratuit in aplicatia de muzica Zonga. Lista completa a premiilor este disponibila in regulamentul campaniei.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 46 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *