Beneficiile lecturii

Internetul a devenit tot mai accesibil tuturor. Din nefericire, cartile, de multe ori sunt uitate pe rafturile librariilor si bibliotecilor. De multe ori alegem sa citim carti in format electronic decat in format hartie. Si..asta nu e un lucru rau atata timp cat citim. Sunt insa multe situatii in care nu realizam beneficiile cartilor si renuntam la ele in favoarea informatiilor de pe internet.

O carte mereu iti va imbogati vocabularul, cultura generala si te va invata lucruri frumoase. Cuvintele pe care le vei folosi apoi in conversatii vor fi alese cu mai multa grija si vei vorbi mult mai corect.

Observam de multe ori, ca atunci cand alegem sa citim anumite informatii de pe internet, nu din carti ne trezim citind alte informatii care ne-au distras intre timp atentia de la ceea ce cautam. In momentul in care citim carti, atentia noastra este concentrata doar in paginile cartii respective.

Vei observa ca citind iti vei dezvolta intr-un mod placut imaginatia si creativitatea si iti vei imbogati sanatatea mintii si a sufletului. Alege sa citeste! Alege sa fii bogat! Recomand santajul si  un yankeu la curtea regelui arthur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *