Cum slabesti cu paprika

Actiunea impachetarilor consta in obtinerea termosudatiei iesirea la suprafata a fluidelor prin transpiratie. Exista o gama larga de substante si creme utilizate in impachetari, acest tratament fiind foarte usor de realizat acasa. Rezultatele se reflecta in centimetrii pierduti in circumferinta si nu in kilograme. Impachetarile cu paprika (ardei iute) au un efect detoxifiant, drenant, ajuta la accelerarea circulatiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase si la eliminarea apei retinute in exces.

Aceasta incepe prin curatarea pielii cu ajutorul unui exfoliant care indeparteaza celulele moarte. Urmeaza apoi aplicarea gelului anticelulitic cu paprika (ardei) printrun masaj usor, pana acesta este absorbit de catre piele. Se infasoara cu film osmotic zona tratata si se lasa sa actioneze timp de aproximativ 50 de minute la termocuverta sau la tunelul cu raze infrarosii.

Dupa desfoliere se aplica prin masaj crema cu mentol si camfor. Nu se recomanda dusurile imediate, deoarece substantele continua sa actioneze intre 68 ore de la aplicare. Ardeiul rosu are o influenta favorabila asupra celor trei straturi de piele.: epiderma, derma si hipoderma, provocand o reactie de reflexa de vasodilatare. Se recomanda 23 sedinte saptamanal, in serii de cate 1012 sedinte. Rezultatele impachetarilor cu paprika sunt vizibile de la o sedinta la alta datorita concentratiilor active din tratamentele aplicate.
Va recomand microdermabraziune si Bruno Vassari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *