Cele mai bune anvelope

Trebuie sa stiti ca daca alegeti sa nu va schimbati cauciucurile de iarna sau preferati sa folositi pe zapada anvelope all seasons, in afara de riscurile la care va expuneti datorita proastei aderente si a maririi considerabile a distantei de franare, mai exista si alte consecinte negative, la care poate nu v-ati ganditit initial. Anvelopele necorespunzatoare pentru sezonul rece duc la o mai mare uzura a masinii, caci si placutele de frana se vor toci mai rapid si mai mult, dar si celelalte componente ale rotii vor avea de suferit.

De aceea este indicat sa optati iarna pentru anvelope de iarna, caci acestea au crampoanele mai mari, pentru a asigura o mai buna aderenta la zapada si pentru a preveni derapajele. In plus si masina se aseaza altfel pe sosea sau zapada, atunci cand este echipata corespunzator.

Faptul ca anvelopele de iarna sunt realizate dintr-un cauciuc mai moale le face sa fie mai maleabile si sa ofere o buna aderenta chiar si pegheata. Crampoanele mai mari si profilul un pic mai agresiv al acestora pot chiar sa sparga straturile mai subtiri de gheata.

Recomand anvelope all season de pe romanvelope.ro si cele mai bune anvelope.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *