Obiceiuri proaste cand esti la volan

Rata accidentelor rutiere pare sa creasca de la an la an. Majoritatea accidentelor se intampa datorita faptului ca multi soferi au la volan obiceiuri proaste care le distrag atentia de la condus. Un moment de neatentie poate fi crucial atunci cand esti la volanul unei masini. Unul din aceste obiceiuri proaste este voritul la telefon. Acesta este un obicei prost, practicat de multi dintre soferi. Sa conduci cu o singura mana nu e recomandat pentru nimeni. In plus sunt oameni care nu se pot concentra la mai multe activitati deodata si nu-si dau seama de acest fapt. Obiceiul si mai prost de a scrie SMS-uri la volan este un risc si mai mare.

Asadar, mare atentie.
Cand esti la volan esti la volan. Cand mananci, mananci. Amandoua in acelasi timp, clar nu sunt activitati indicate. Daca va este foame, mai bine sa va opriti 10 minute si sa stati sa mancati ceva decat sa riscati sa produceti un grav accident.
Un obicei prost practicat de femei este acela de a se farda la volan. Nu putine sunt accidentele care s-au produs din aceasta cauza.
Acestea dar si alte aspecte cum ar fi fumatul la volan sau muzica pot fi factori riscanti daca vorbim de producerea accidentelor.
Va recomand carlig pentru Peugeot 307 si carlig de Skoda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *