Pentru iarna, Romanvelope

Atunci cand va puneti anvelope noi la masina, trebuie sa atineti cont de faptul ca etse necesar sa faceti si o echilibrare a acestora si eventual sa verificati si unghiurile, sau geometria rotilor, asa cum se spune in limbaj de specialitate. De aceea este indicat sa apelati la serviciile unei firme specializate in astfel de activitati si sa nu lasati la voia intamplarii schimbarea cauciucurilor.

Este mai bine sa fiti siguri ca anvelopele sunt perfect echilibrate si aliniate, astfel incat uzura sa fie uniforma pe toata suprafata acestora si sa nu constatati ulterior ca exista zone cu frictiuni mai mari si ca acestea se tocesc neuniform. Sunt cunoscute situatiile in care, datorita uzurii inegale, apar zgomote ciudate sau vibratii si trepidatii atunci cand conduceti.

Din acest motiv, se recomanda, pe cat posibil, ca toate cele patru anvelope sa provina de la acelasi producator si sa aiba acelasi tip, astfel incat sa puteti sa va bucurati din plin de experienta unui sofat in siguranta si in conditii optime. Atunci cand constatati uzura anvelopelor este impetuos necesar sa luati masurile necesare, pentru a evita orice fel de incident in trafic.

Cumpara anvelope de iarna de la Romanvelope, pentru mai multe detalii click pe anvelope all season.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *